2777
2789
عنوان

مهمونی رفتن خونه ی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6371 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بیاد نظرشو بگه از دیشب همش خود خوری کردم احساس پوچی دارم من

به نظرم نباید برمیگشتید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

رفتار شما به مراتب خیلی زشت تر از صاحب خونه بوده 

شما دیر رفتین چه توقعی داشتین ؟؟ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

کار شما اشتباه بوده 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

قهر کردنتون چی بوده این وسط خیلی کارتون بد بود

ولی کار اون برادرشوهرت که اومده مهمونی و نتونسته صبر کنه و گفته شام بیارینم بد بوده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
حتی وقتی مهمون راه دور دارید ۱۰ میخوابید؟

عزیزم به غیر از شما پنج یا شش خانواده دیگه هم گرسنه و چشم انتظار سفره بودن فقط صاحب خونه خودش که نبوده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ولی یه زنگم نزدن بگن مثلا ما میحایم سفره پهن کنیم شما کجایین تا حالا تجربه ام نداشتم که چجوری باید ...

تو اول بنای رفتن برداشتی یا شوهرت؟ 

تو راه حالتون خوب بود اعصابتون آروم بود؟ 

شام براتون نگه نداشته بودن؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من ساعت ۹ زنگ زدم به جاریم گفتن که هنوز کسی نیومده ینی برای رسیدن من حتی ربع ساعتم صبر نکرده بودن هم ...

اگه اینجوریه که کمی حق با توئه. در کل بیخیال دیگه تو فکرش نرو. گذشته و هرکاری بکنی بدتر میشه. جاری کیه بابا

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یکی بیاد نظرشو بگه از دیشب همش خود خوری کردم احساس پوچی دارم من

چقد اشتباه کردین بچه این مگه؟؟؟ چون سفره پهن بود برگشتین مثلا بهتون برخورد؟؟ خب انتظار داشتی تا کی صبر کنن تا شما برسین؟؟ ساعت ۱۰ خیلی باید خوشحال باشی تا اون موقعه صبر کردن و بهتون احترام گذاشتن و زودتر شام نخوردن 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

وا بسم الله 😳

عزیزم شما وقتی راه دوری باید برنامه ریزی کنی حداقل حداقل ساعت ۸ برسی یکم با ملت بشینی یکم کمک کنی بلاخره آدم برای مهمونی فقط بخاطر خوردن نمیره که

ساعت ده شب رسیدید عوض اینکه اونا ناراحت باشن شما قهر کردید؟ طلبکار هم هستید؟ باید همونجا معذرت خواهی میکردید بابت تاخیر و می رفتید داخل نه اینکه ادا اصول دربیارید

شام دیگه خیلی طول بکشه باید ساعت ۹ سرو بشه شاید یکی گرسنه باشه نمیتونه منتظر شما باشه که اونم تا ده

خب ملت حق دارن سفره پهن کنن

کاملا تقصیر شما بوده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مقصريد 

راه دوريد اما بايد زودتر حركت ميكرديد 

صاحبخونه بوده وقتي مهمون ميگه سفره بنداز كه نميتونه نندازه خب تو رودربايسي ميندازه 

بازم اونجا كه قهر كرديد هم مقصريد خب تعارف زدن تكرارم كردن بازم كوتاه نيومدين 

من جاي جاريت باشم دور ادماي بهونه گيرو خط ميزنم 

مهمونيو هم به كام بقيه تلخ كرديد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚