2777
2789
عنوان

مهمونی رفتن خونه ی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6371 بازدید | 141 پست

چقد حق به جانب هستین جوری که شما گفتین حداقل ده نفر دیگه هم بودن ساعت ده شب توقع داشتین بشینن شما بیاید بعد شام بخورن مگه خونه برادر نبوده حتما سهم شما رو قبلش گذاشتن کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که اینقدر براتون مهم بوده چرا بدون شما سفره شام پهن شده نباید بدونید که ساعت 10 شب زمان رسیدن به مهمونی که از قبل دعوت بودید نیست؟!!

کسی که راهش دوره زودتر حرکت می کنه که کلی آدم رو معطل خودش نکنه و بخاطر قصور خودش طلبکار بقیه نشه و مهمونیش رو خراب کنه

خیلی کار اشتباهی کردین از نظر من دنبال بهونه بودین

ولی دیدم تو بقیه مهمونیاشون اگه کسی دیر میکرد یا میخاستن شام بخورن قبلش زنگ میزدن به من حتی زنگم نزدن وقتی رفتیم اونا درحال خوردن بودن بنظرتون واقعا اشتباه من بوده؟ چون من بغض گریه گرفتم و خیلیم ذوق داشتم برا مهمونی ذوقم کور شد

یکی بیاد نظرشو بگه از دیشب همش خود خوری کردم احساس پوچی دارم من

وایییییی ،مگه چیه که سفره انداخته باشند؟!؟ شما کارتون بد بوده تو مهمونی شلوغ دیر رفتید ، بعدشم که برگشتید باعث ناراحتی بقیه بخصوص میزبان شدید.

ولی دیدم تو بقیه مهمونیاشون اگه کسی دیر میکرد یا میخاستن شام بخورن قبلش زنگ میزدن به من حتی زنگم نزد ...

کار اونا شاید اشتباه باشه اما کار شمام خیلی زشت بوده ک ۱۰ شب رفتین مهمونی ک انتظارم داشتید تا اون موقع شامو نکشیده باشن

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

با عرض معذرت عزیزم ولی من به شخصه ترجیح می دم با کساییکه رفتاری مشابه شما دارن رفت و آمد نداشته باشم

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

برای من چندباراین طوری شده بودکه ترسیدم مهمونی دیدم سفره پهنه منم با کمال میل وروی خوش رفتم سرسفره نشستم وباولع بلعیدم غذارو به نظرم شماباید معذرت میخواستین ومیرفتین سرسفره 

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

عزیزم شما کاملا اشتباه کرده و متوقع هستید

راه دور دلیل خوبی برای توجیح تاخیرتون نیست..فکرمیکنم کم سن هستید که انقدر بی سیاست و بدون فکر رفتار میکنید.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..