2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142182 بازدید | 406 پست

استارتر لطفا از وضعيت الان دخترت برام بگو، اگر تهران هستى كدوم دكتر غدد بردى؟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
استارتر لطفا از وضعيت الان دخترت برام بگو، اگر تهران هستى كدوم دكتر غدد بردى؟

تهران نیستم بردمش شیراز دکتر زهره کرمی زاده،بهترین دکتر غدد اطفال جنوب هستن

هنوز فعلا دخترم آمپول واریوپپتیل هر ۲۸ روز یکی می زنه،

نمی دونم تا کی ادامه بده

من دیگه پذیرفتمش،و فقط نگران اینم که اگر تحریم شدیم آمپولا نکنه گیر نیاد چون الانم به سختی گیر میاد و فقط یه دونه در ماه بیشتر نمیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران نیستم بردمش شیراز دکتر زهره کرمی زاده،بهترین دکتر غدد اطفال جنوب هستن هنوز فعلا دخترم آمپول و ...

ممنون كه جواب دادى دوست عزيز، خب اين چند ماه تاثيرى داشته يعنى علايم بلوغ متوقف شده؟ قدش رشد كرده؟ و ...

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
ممنون كه جواب دادى دوست عزيز، خب اين چند ماه تاثيرى داشته يعنى علايم بلوغ متوقف شده؟ قدش رشد كرده؟ و ...

آره عزیزم،تمام علایم بلوغ متوقف شده،واسه رشد قدیش الان سه ماه قرص مولتی ویتامین و یه قرص استخوان ساز داده،دو ماه دیگه نوبت داره که ببرمش نمی دونم چقدر افزایش قد داشته.

اگر نگران بچه های گلتون هستین حتما ببین دکتر آزمایش بنویسه،عکس از مچ دست بگیره و سونوی رحم کنه

دکتر طبق جواب آزمایش ها دارو میده

سلام.من دخترم ۶ سالش تموم شده و رشد مو زیر بغل و پایین تنش شروع شده دکتر غدد بردم ازمایش و سن استخوانیش ۷ سال بود ولی تپله و میترسم زود پریود بشه و قدش کوتاه بمونه میخوام دوباره ببرم یه دکتر دیگه الان مساله نظافت پایین تنش هم رو نمیدونم چطوری حل کنم خیلی سنش کمه😔

سلام ، استارتر عزیز چه کردی با دختر گلت؟

رشد قدیش چطوره؟

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
سلام ، استارتر عزیز چه کردی با دختر گلت؟ رشد قدیش چطوره؟

سلام،هر ۲۸ روز آمپول می زنه،رشد قدیش رو چک نکردم ولی هم قد همکلاسی هایش هست،

اما دو سال گذشته دختر دوستم پریود شد کلاس پنجم بود امسال دیدمش خیلی خیلی. قد بلند شده بود،مادرش گفت نگران نباشید دخترش یکسال بعد پریودش قد کشیده بود

سلام،هر ۲۸ روز آمپول می زنه،رشد قدیش رو چک نکردم ولی هم قد همکلاسی هایش هست، اما دو سال گذشته دختر ...

راستی دکترش دیگه بهش هیچ مکملی نداد چون مکمل ها تاثیر چندانی نداشتن

سلام.من دخترم ۶ سالش تموم شده و رشد مو زیر بغل و پایین تنش شروع شده دکتر غدد بردم ازمایش و سن استخوا ...

سلام ببخشید مزاحم شدم منم دخترم ۸ سالشه موهای پایین تنه اش رشد کرده میخواستم بپرسم از روی عکس مچ دست سن استخوانیش معلوم میشه

راستی دکترش دیگه بهش هیچ مکملی نداد چون مکمل ها تاثیر چندانی نداشتن

دیروز دکتر بهم گفت  تا 60 درصد  یکسال ونیم دیگه دخترت پریود میشه سنش 9 سال هست    ولی نه ازمایش تا حالا داده نه سونو         گفت 800 تا امپول هست که هر شب بزنه 40 میلیون هم هزینه شه    و6 سانت به قدش اضافه میشه   ویه سری دیگه امپول هست که باعث میشه  پریود نشه ماهی یکبار میزننن وهیچ تاثیری در رشدش نداره فقط نمیزاره پریود شه     حالا شوهر م میگه به هیچ عنوان حاصر نیستم بچه رو بهش فشار بیارم ومواد شیمیایی بهش تزریق کنم   آخه میگن از عوارصش نازایی در بزرگسالیه  در ضمن دکتر گفت این داروها چاق کننده ست   حالا وتقعا موندم چه کنم 😥😥😥کاش یک سال یا دوسال دیگه داستانش شروع میشد  از حالا 🙁🙁😕😔        

من از 7 سالگی بردمش دکتر   ومیگفت فقط چاق نشه الان دیگه اب پاکی رو دیخت رو دستم        40 میلیون اخه زیاده

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
استارتر عزیز توی سونو دخترتون هم بلوغ دیده شده بود ؟ آخه دختر منم فکر کنم همین مشکل براش پیش اومده خ ...

عزیزم،سونوی دخترم و حتی عکس دستش بلوغ نبود اما سینه هاش داشت رشد می کرد و ترشحات واژن داشت

دیروز دکتر بهم گفت  تا 60 درصد  یکسال ونیم دیگه دخترت پریود میشه سنش 9 سال هست   &nbs ...

عزیزم واسه رشد قدیش:پوست تخم مرغ آب پز رو بزار توی استکان و روش آبلیمو بریز 5ساعت بعدش از صافی ردش کن و به صورت شربت آبلیمو عسل بده بخوره،تا یکماه هر روز عصر بهش بده واقعاااا قدش رو بلند می کنه

فقط هر روز صبح مثلا نصف پوست یک تخم مرغ رو ریز کن و روش آبلیمو بریز و عصر شربتش کن

تازه تازه باشه

دیروز دکتر بهم گفت  تا 60 درصد  یکسال ونیم دیگه دخترت پریود میشه سنش 9 سال هست   &nbs ...

ناراحت نباش الان دیگه دخترا کلاس چهارم به بعد پریود میشن نصف چهارمیا پریود میشن