2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142182 بازدید | 406 پست

همسایه ما اینحوری بود آمپول زد هیچیشم نشد دخترش سیبیل و زیر بغل در اوره بود فوق العاده بو عرق میداد سینه هم در اورده بود دوم دبستان بود 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
من خیلی اطلاعات ندارم ولی بچه هایی که از نظر عقلی رشد میکنن زود به بلوغ میرسن من خودم ده ساله بودم پ ...

عزیزم زودبالغ شدنت به رشدقدیت لطمه نزد ؟علایمش ازچندسالگی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهعث كوتاهي قدميشه سه ماه دخترم را بردم با اينكه پيشرفتش خوب بود وقتي چند جاشنيدم و تو اينترنت هم س ...

منم شنیدم باعث کوتاهی میشه .اما به صورت حرفه ای وسنگین واونایی که بادستگاه کارمیکنن .برادخترم روزدرمیون یه ساعت حرکتای ساده وسبک .

عزیزم زودبالغ شدنت به رشدقدیت لطمه نزد ؟علایمش ازچندسالگی داشتی

علایمشو اصلا نداشتم ..ولی وقتی میخواستم برای اولین بار پریود بشم بسیار دردناک بود تا مدتها اینجوری بود . اها سینه هام رشد کرده بود ..قدم هم بلند بود ولی الان قدم متوسطه 

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
خیلی رعایت می کنم من شبا کلا پیش دخترم پسرم می خوام،شوهرمو هم توی اتاق دیگه می خوابه یعنی اصلا خوابی ...

واي پس اين علايم بلوغ واسه چيه😔😔😔

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
نگرانی من ازاین بابت که تونت خوندم درمان برای بلوغ زودرس وتزریق هورمون رشد بایدزیر سن استخوانی 12 سا ...

هورمون رشد تزریق نمی کنن،آمپولی که می زنم فقط بلوغ رو کنترل می کنه واسه رشدشون مکمل استخوان ساز داده دکتر و مولتی ویتامین همین،که دخترم هفته ای دوبار شاید بزور بخوره ازشون بدش میاد

واي پس اين علايم بلوغ واسه چيه😔😔😔

دکترش گفت همه ی دنیا اینجوری شده بخاطر تغذیه هاست مواد شیمیایی که می زنم بهشون هورمونها که به بعضی مواد تغذیه می زنم ،همین امواجی که دوربرمون پره،من آلان وای فای خونم رو روشن کردم ده تا وای فای دیگه همزمان اطرافم روشن فکرش رو بکنید این امواج شب و روز رو بدن بچه ها چه تاثیرات بدی میزاره مخصوصا ما آپارتمان نشینا.

آخه من خودمو خیلی سرزنش کردم پیشش بخاطر زینک که داده بودم گفت شما زینک دادی من روزی حداقل ۲۰ تا دختر دارم میبینم که دچار بلوغ زودرس شدن اونا دیگه زینک نخوردن که

واقعااااااا مطبش پره هر وقت بریم سه ساعت تو نوبتیم همه هم درگیر بلوغ زودرسن

دکترش گفت همه ی دنیا اینجوری شده بخاطر تغذیه هاست مواد شیمیایی که می زنم بهشون هورمونها که به بعضی م ...

اي بابا چند روز پيشم يه خانومي تاپيك زده بود از بلوغ زود رس پسر ٨ساله ش ميگفت

خيلي نگرانم واسه پسرم خيلي مراعات ميكنيم منو همسرم اما باز نگرانم😔😔😔😔

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
هورمون رشد تزریق نمی کنن،آمپولی که می زنم فقط بلوغ رو کنترل می کنه واسه رشدشون مکمل استخوان ساز داده ...

بنا به تشخیص دکتر اگرصلاح بدونه ونیازباشه هورمون  رشدهم تزریق میکنن .بستگی به شرایط بیمارداره

دکترش گفت همه ی دنیا اینجوری شده بخاطر تغذیه هاست مواد شیمیایی که می زنم بهشون هورمونها که به بعضی م ...

مرغ وتخم مرغ ماشینی هم تواین قضیه دخیل هس وتاثیرسوءداره به خصوص برا دخترا.من کلامرغوحذف کردم تخم مرغم  بدون آنتی بیوتیک میخریم یاتخم بلدرچین