2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142180 بازدید | 406 پست

از تجربیات خودم بگم قرار گرفتن در خانواده هایی که ماهواره دارن و خواهر و برادر بزرگتر که این مسائل براشون بولد هست باعث بلوع زود رس من شد در ضمن من قدم ۱۷۴ هست یعنی میگم ربطی به قد نداره ولی رو اعتماد به نفس بچه اثر داره همش به من میگفتن چرا تو کلاس پنجمی اینقدر سینه هات درشته ؟البته بعد ها اندام قشنگی داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مهربون، حرفات منقلبم کرد، احساست و رنجت مثل منه، دختر منم 6 سالش بود بلوغگرفت،،، بگو چکار کنم ...

گلم آمپولو عوض کن دیفرلین بزن البته با اطلاع پزشکش دیفرلین عضلانی هستش اذیت هم نمیشن فرانسوی هم هست بهترین نوعشه دیگه

نه دیگه دومی هم زدم تا 1سال ادامه میدم ولی دکتر میگه 2سال 

اره تا دو سال ادامه بده،یه سالو دوسال تو عوارضش خیلی فرق نداره اما قشنگ یه سال بلوغشو عقب میندازه پنج شش سانت رو قدش میاد.حالا که شروع کردی قشنگ با نظر دکترت پیش برو.ایشالا درست میشه همه چی

متشکرم دوستان،خودمم هم آزمایشات خوندم هیچ عددی بیشتر یا کمتر از رنج نرمال نبود اما دکتر آمپول داد

دوست عزیز از تاپیک مشخص یه روز چقدر نگران بودی اگ پستم دیدی منو از نگرانی در بیار دختر 7 سالم سینه هاش سفت شدن کمی هم از لباس زیرش ترشح دیدم چه خاکی تو سرم بریزم. بمیرم براش از همون بدو تولد همه چیزش برعکس دخترا بود

من دخترم ۱۱ سالگی پریود شد بردم دکتر گفت بلوغ زودرس شده ، الان نزدیک ۱۰ ماهه امپول واریوپپتیل امپول ...

سلام.ببخشید میشه از وضعیت دخترتون بگید.آمپولها رو که زد چقدر بعد از پریودی رشد کرد؟چند وقت بعد از قطع آمپولها مجدد پریود شد ؟

خواهرم 9 سالگی پریود شد، قدش هم از من م 15 سالگی شدم بزرگتره، نگران اونش نباش

سلام عزیزم خواهرتون ازچندسالگی علایم داشت اولین علامتش چی بود؟قدش نه سالگی پریودشدچندبودالان چنده؟اذیت،نشد

دوست عزیز از تاپیک مشخص یه روز چقدر نگران بودی اگ پستم دیدی منو از نگرانی در بیار دختر 7 سالم سینه ه ...

سلام گلم الان که یه سال ازپیامت گذشته دخترت پریودشدچندسالگی شدقدش کوتاه مونده؟درمانش کردی کمکم کن منم دخترم بلوع زودرس گرفته

از تجربیات خودم بگم قرار گرفتن در خانواده هایی که ماهواره دارن و خواهر و برادر بزرگتر که این مسائل ب ...

دخترمن هیچ کدوم ازاین شرایط نبودفقط خوراکی زیادمیخوردوتحرک نداشت میشه بگی چندسالگی پریودشدی؟اولین علایمت ازچندسالگی شروع شد

سلام گلم الان که یه سال ازپیامت گذشته دخترت پریودشدچندسالگی شدقدش کوتاه مونده؟درمانش کردی کمکم کن من ...

سلام. عزیزم. میدونم چقدر استرس و نگرانی داری. راستش من دکتر بردم ک سن رشداستخونی رو دو سال زودتر نشون میداد. دکتر گفت باید آمپول بزنه ولی باباش قبول نکرد. گفت شاید این آمپول ها برا آیندش بد باشه. دخترم هنوز 8 کامل نکرده. ولی خودم متوجه سینه هاش میشدم. چون مرتب میگفت درد دارم و سفت شدن. دکتر گ اصلا نزار با لوازم آرایشی سرو کار داشته باشه. بنظرم چرته چون من خودم اصلا ندارم این چیزا رو. الان دیگ خداروشکر درداش کمتر. به لطف خدا ک پریود هم نشده. ک انشا...تا 15 سالگی این اتفاق نیفته .