2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142183 بازدید | 406 پست
عزیزم،وقتی میبینی دختر کوچولوت داره سینه در می آره،داره خیلی زودتر از سنش به بلوغ میرسه مجبوری،فکر م ...

سلام عزیزم 

منم مشکل شما رو دارم، الان اشکام میریزه فقط

شما مشکل دخترتون حل شد؟؟؟ 

دخترم یکسال قبل بردم دکتر غدد، به خاطر موهای کرکی زیر بغل و اون ناحیه بدنش

آزمایش و عکس و... انجام داد، گفت مشکلی نیست

دکتر گفت 7 ماه دیگه بیا برای چکاپ دوباره

الان ازون 7 ماه، نزدیک یکسال گذشته 

من دکتر نرفتم، گفتم بچم روند طبیعی بدنش رو طی کنه

و مشکلی پیش نمیاد

الان یک ماهی میشه میبینم، علائمش بیشتر شده

موهاش ضخیم و سیاه شدن، سینه هاش خیلی رشد کرده

کارم فقط شده گریه، باورتون میشه

حرأت ندارم حتی بریم دکتر..... خیلی میترسم😭😭😭

کسی هست که دختر بچه اش ترشح از واژن داشته باشه؟ با خودم میگم خدا کنه عفونت باشه تا بلوغ

سلام دوست عزیز،  ، متأسفانه دخترمنم زیر بغلش وسط پرزا دوسه تا تارموی ضخیم دراومده علائم بلوغ زودرس داره، خواستم از شما بپرسم دختر تون خوب شد؟ آمپولای که میزد عوارض نداشت؟

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  منم مشکل شما رو دارم، الان اشکام میریزه فقط شما مشکل دخترتون حل شد؟؟؟  د ...

سلام عزیزم، منم مشکل شمارو دارم، کاملا درکتون میکنم بخدا منم قلبم داره میترکه، دختر منم زیر بغلش وسط پرزا دوسه تا تارموی ضخیم دراومده،برای پانزدهم براش وقت دکتر گرفتم. شما دخترت رو بردی دکتر؟ چه دارویی بهش داد؟

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
سلام عزیزم، منم مشکل شمارو دارم، کاملا درکتون میکنم بخدا منم قلبم داره میترکه، دختر منم زیر بغلش وسط ...

سلام عزیزم، دخترتون چند سالشه؟؟ 

دخترم داره آمپول تزریق میکنه

منم یک هفته اول مثل دیوونه ها بودم

اما الان آروم شدم تا بتونم به دخترم کمک کنم

سلام عزیزم، دخترتون چند سالشه؟؟  دخترم داره آمپول تزریق میکنه منم یک هفته اول مثل دیوونه ها ب ...

دخترم هفت سال و سه ماهشه،

اسم آمپوله نفرلین هست؟

متشکرم دوستان دعا کنیواسه دخترم،اگر امروز دیگه دکتر گفت بزن میزنم

بنظرم وسواس بیخود دارید ما دخترای فامیلمون ۹سال و۱۰سال پریود شدن از ۱۰،۱۱سالگی جوش زدن الان ماشالله قد وبلندونرمالن وبچه هم دارن،یادمه دخترعموم که الان قدش ۱۷۰بالاتره ازمن دوسال کوچیکتره کلاس چهارم بود زیربغلش مو داشت و ۹سالگی هم پریودشده بود من دوم راهنمایی شدم

من دخترم ۱۱ سالگی پریود شد بردم دکتر گفت بلوغ زودرس شده ، الان نزدیک ۱۰ ماهه امپول واریوپپتیل امپول پیشگیری پریود میزنه که تا ۲ ماه دیگه قطع میشه و دوباره باید بره دکتر ، ولی هیچ علائمی خاصی نداشته

چون این آمپولا نمی زاره کلسیم جذب بشه متاسفانه.منهم بعد از تمام شدن کل آمپولهای دخترم فهمیدم.متاسفان ...

استاتر خواهش می کنم اگه می خونی جواب بده

دختر من هشت سال و چهار ماهه دکتر می خواد امپول رو شروع کنه

سوالم اینه ایا اگه می دونستی کلسیم رو نمی زارا جذب کنه بازم امپول می زدی

الان دخترت گرفتگی و کمبود کلسیمش جبران شد ؟؟

استاتر خواهش می کنم اگه می خونی جواب بده دختر من هشت سال و چهار ماهه دکتر می خواد امپول رو شروع کنه ...

یعنی کلاس سومه؟ببینید دخترانی که علایم مثل دختر من داشتن و آمپول نزدن دیرتر از دختر من پریود شدن مثلاً دختر من از کلاس دوم آمپول زد تا چهارم فکر کنم ۱۱ماه بعدش پریود شد یعنی بهمن کلاس پنجم.اماااااا اونایی که گذاشتن به حال خودش آخر کلاس ششم پریود شدن.شاید من هم اینو میدونستم آمپول رو نمی زدم.گرفتگی بدن دخترم فرستادمش کلاس ورزشی یکم بهتر شد.لطفاااااااا حتما دخترا روقبل از بلوغ بفرستین ورزشی که تحرک زیاد داشته باشن باعث میشه دیرتر پریود بشن.دختر من کم شانسی آورد بعد از قطع آمپول کرونا اومد کلا تحرک صفر شد ما تو آپارتمان جم نمی خوردیم مطمئنم اگر دخترم فعالیت ورزشی داشت دیرتر پریود میشد.

گذشته از اینا الان دخترم هفته و تمام همکلاسی‌اش پریود میشن خیلیا سوم شدن خیلیا چهارم خیلیا پنجم خیلیا هم ششم.ماشاالله همه هم قدبلندددددد.پس نگران قد نباشید،این دروغه که می گن با پریودی قد نمی کشند.برای قد کشیدن ورزش دو میدانی،شنا،بسکنبال و والیبال عالیه،البته هیچ کدوم نباید بهشون فشار بیاد چون نتیجه عکس میده

دخخترم هورمون رشد نزد

سلام میشه بگین الان دخترتون قدش چند شده

میخوام بدونم بعد بلوغ چقدر رشد کرده

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
یعنی کلاس سومه؟ببینید دخترانی که علایم مثل دختر من داشتن و آمپول نزدن دیرتر از دختر من پریود شدن مثل ...

مامان مهربون، حرفات منقلبم کرد، احساست و رنجت مثل منه، دختر منم 6 سالش بود بلوغگرفت،،، بگو چکار کنم با اینکه امپول واریوپپتیل میزنم سینه ش هی داره بزرگ میشه، چرااااا؟ کاش بتونم فرصت بدم بچگی کنه