2777
2789
عنوان

من واقعا دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 55 پست
دیروز سایز ام رو یادداشت کردم ببینم تو یه هفته اصلا تغییر میکنم همکارام که میگن جمع شدی ولی من خودم ...

چون هرروز جلو اینه ای..بقیه بهتر متوجه میشن

منم هفته بعد میخوام برم دکتر رژیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با  برنامه مانکن کالری شماری میکنم

همه چی میخورم

اما به اندازه کالری روزانه

هفته ای یکبار هم ازادم

کالری هر شخص

وزن ضربدر ۲۰منهای صد هست

من با ترازو اندازه گیری میکنم غذاهامو

و با اون فرمول که گفتم کالری روزانه به دست اومده

اخه مگه میشه ...من ۸۴ بودم تو یه ماه ۸۰شدم اومم با پیاده روی دو ساعته هرروز بجز جمعه ها پنجشنبه ها . ...

از همین متعجبم دیگه 

ببینید من یک چند وقت از محل کارم تا خونه و از خونه تا محل کارم پیاده میرفتم و میومدم ولی دریغ از یک گرم کم کردن 

همه میگفتن باید آب بشی این قدر راه میری دیدم فایده نداره رفتم باشگاه 

جمعه ها هم میرم دوچرخه سواری 

وزن اولت چقدر بود قبل رژیم

113 کیلو که تو یک سال رسیدم به 95

بعد یه مدت رژیم گرفتم اومد رو نود دیگه پایین نیومد 

بعد ولش کردم یک ماه دوباره شروع کردم شده بودم نود و دو 

الان شدم نود

از همین متعجبم دیگه ببینید من یک چند وقت از محل کارم تا خونه و از خونه تا محل کارم پیاده میرفتم و می ...

تند راه برو اما به اونصورت که بهت زانوهات فشار بیاد ...تو ادامه بده دلسرد نشو شاید یهویی وزنت کم میشه...منم تصمیم دارم تا عید همینجور پیاده روی ۲ساعته هرروز رو ادامه بدم خوراکمم کم بخورم مطمئنن ۱۰کیلویی کم میکنیم اصلا به خودت استرس نده عجله نکن با خودت بگو ماهی ۲کیلو هم کم کنم تا عید ۱۲کیلو کم میشم 

ی جورایی غیر ممکنه ک با این همه رژیم و فعالیت وزنکم نکنی، مگر اینکه ی مشکل جدی داشته باشی ولی اینکهم ...

نه نگفت 

فقط یکی از دوستام بهم گفت با این همه فعالیتی که داری الان باید آب شده باشی برو آزمایش بده ببین مشکلت چیه

نه نگفت فقط یکی از دوستام بهم گفت با این همه فعالیتی که داری الان باید آب شده باشی برو آزمایش بده بب ...

خوب راست میگه اصلا غیر طبیعیه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
بنظرم یه هفته بخور در حد معمولی بعد فستینگ بگیر از استپ درمیای

امیدوارم 

ولی در کل هم وقتی رژیم هم نباشم خیلی اهل فست فود و روغن و شیرینی و هله هوله نیستم که بگم بخوام رژیم نگیرم میرم سمت هله هوله خوری کلا دوست ندارم 

نوشابه ، سس که اصلا خوشم نمیاد

چایی شیرین که الان 10 سال هست نخوردم 

ولی نمیدونم چرا اضافه وزن دارم 

مثلا کسی با من بیاد مسافرت از حجم غذام و خوراکم تعجب میکنه چرا چاقم