2777
2789
عنوان

درمان تیروئید کم کار با طب سنتی

455 بازدید | 22 پست

سلام دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه با طب سنتی تیروئید کم کار رو میشه درمان کرد یا نه ؟ ۷ ساله تیروئید کم کار دارم قرص رو مرتب میخورم نرمال شده ولی کل بدنم بهن ریخته

من تازه رفتم دارو گرفتم

دوهفته خوردم خداییییش تغییرو حس کردم

دیگه خسته نبودم ریزش موهام نصف شد

اشتهام عادی شد

ولی تنبل بازی دراوردم ولش کردم اخه خیلی سخت بود

انشالله از فردا شروع میکنم دوباره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه رفتم دارو گرفتمدوهفته خوردم خداییییش تغییرو حس کردمدیگه خسته نبودم ریزش موهام نصف شداشتهام ع ...

دارو چی گرفتی عزیزم ؟

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

دارو چی گرفتی عزیزم ؟

خیلین کلی قوطی کوچیکو روغن مالیو جوشونده

بزا ببینم میشه یه عکس بزارم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

خیلین کلی قوطی کوچیکو روغن مالیو جوشوندهبزا ببینم میشه یه عکس بزارم

اگه شد بزار مرسی 🌹

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

سرچ کن طب سنتی بهنود به پزشکش پیام بده یا کارشناسان جواب میده دارو میدن بگیر استفاده کن خوب میشی من ...

هزینه مشاوره و داروهاش چقدره ؟

در این مورد طب اسلامی هم شنیدم عالیه.  شماره نمایندگان طب اسلامی تو نت هست واسه نمایندگان طب اسلامی شهرتون رو سرچ کن.  در کنار داروهای طب سنتی استفاده کن و مداومت کن انشااله جواب می گیری

سلام، من تازه با این کانال در ایتا آشنا شدم ولی هنوز عضو نشدم، میگن خیلی ها نتایج خوبی از این آموزش ها گرفتند. 

این کانال رو خواهرم معرفی کرده، میگه معتبر و خوبه، فقط یک بار 300 تومن واریز می کنی بعد همیشه به سوالاتت جواب میدن، اگر هم جمعه بخای ثبت نام کنی هزینه اش 200 تومنه. 

حداقل عضو شو یکم مطالعه کن ببین چه خبره بعد اگه خواستی و جذب شدی ثبت نام کن، ضرری که نداره. 

البته ممکنه الان بعضی ها فکر کنن تبلیغه، ولی واقعا تبلیغ نیست، فقط برای رضای خدا این کانال رو معرفی کردم تا مردم استفاده کنند. چون خیلی از ماها هنوز ریشه اصلی بیماری هامون رو نمی دونیم که خوده اونها باعث بوجود اومدن بیماری های دیگه میشه و مدام باید از این دکتر به اون دکتر بریم و عوارض قرص های شیمیایی و هزینه های آنچنانی.........