2777
2789

دیگه نتونستم واقعا تحمل کنم روم فشاره و اعصابم ندارم

بعد 4 سال دوست پسرم اومده خاستگاریم خانواده هارو به هرجور بوده راضی کردیم الان چند وقت دیگه انشاالله عقدمونه استرس دارم و انگار اصلا پشیمون شدم از این ازدواج 

شغلش اینه تو مدارس غیر دولتی تدریس داره و چون زیاد کار میکنه حقوقش تا 20 ت 

من خودمم سرکارمیرم الان جا و لباس اینا رزرو کردیم ولی خب من پشیمونم واقعا اینکه هزینه ها خیلی بالاتره و درامدشم اینقدر بالا نیست خیلی دوسم داره ولی من نگرانم 

الان نمیدونم چیکار کنم دیروز رفتیم اتلیه ببینیم میگن 16 ت اولش گفت زیاده ولی خب انگار با خانوادش صحبت کردن گفت اشکال نداره حمایت میکنیم شما بگیرین منم یکمی لارجم از همه چی بهترینشو میگیرم خانوادمم همینطورن هرچی خوششون میاد گرونم باشه هزینه میکنن 

بعد قضیه مهمی که هست مسئله الان اینه من قبلا خیلی دوسش داشتم یک مدت کات کردیم خیلی گریه کردم و بهم ریختم اینقدر دوسش داشتم جونمم براش میدادم الان چند وقته اصلا دوسش ندارم همش دودلم و این باعث اذیتم شده حالا این مسائل توضیح دادم به نظرتون خوبه و طبیعیه شما بودین عقد میکردین ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره هزینه ها عزیزم دیگه از این به بعد با توجه به درامد همسرت باید خرج کنی نه اینکه قبلا چه جوری ب ...

اینو میشه مدیریت کرد ولی خب فعلا یک شبه برای عقد باز هم من شاغلم هم اون باهم میشه بسازیم این حسه رو نمیدونم چیکار کنم

اگه نکته منفی دیگه ای نداره فکر جدایی رو نکن

اگه ادمی باشه که دوست داشته باشه و برای زندگیتون ارزش قائل بشه میره و کار بهتر پیدا میکنه و تلاشش رو ببشتر میکنه

تو هم که کار میکنی رو هم میذارید و زندگی می کنید

تا حدی بخاطر اینکه داری وارد بحران میشی طبیعیه

ولی اینکه بخاطر شرایط مالی پشیمون شی....

خودتم‌متوسطی پس نمیشه گفت همیشه بهترینارو داشتی

ینی الان بی ام‌ و زیر پاته؟؟؟؟

اگ دنبال مرد پولداری فقط ب مرور ازش بیشتر زده میشی

ولی اگ چیزای دیگشو‌ دوست داری پشیمونیت ممکنه بخاطر ترس از تموم شدن مجردیت باشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اگه نکته منفی دیگه ای نداره فکر جدایی رو نکناگه ادمی باشه که دوست داشته باشه و برای زندگیتون ارزش قا ...

مرسیی عزیزم از مثبت نگریتتت :) واقعیت خیلی دوسم داره اصلا بی احترامی نمیکنه از دلم درمیاره تا الان که اینجوری بوده پولم داشته باشه بهترینو میخره میدونم ولی استرس و پشیمونی که منو گرفته دیوونم کرده

بنظرم برین مشاوره ببین نظر و نگاه ایشون نسبت به روحیه خودت و خانواده ات چیه . بنظرم مهمه به شناخت بر ...

دیگه اخه بعد 4 سال رابطه حس میکردم واقعا میشناسمش