2777
2789
عنوان

پشیمون شدم از ازدواج طبیعیه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 45 پست
اگه از نظر اخلاق و خانواده و اعتقادات و سطح فرهنگی خانواده ها به هم میخورین بله کار درستیه . شاید ال ...

میدونی بیشتر فکر میکنم کاش دیرتر عقد میکردیم یکی دوسال دیگه شاید بهتر از الان بود

ولی مرسی عزیزم بابت نظرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن..اگه میخاهی سختی بکشی...هرروز اسباب کشی کنی ..برو عقد کن.هیچی نداره..میخاهی چیکار اخه..

همه که پولدار نمیشن چند درصد وضع مالی عالی داریم  الان نه چند سال دیگه یکی دیگه یا کلا باید قید ازدواج بزنم یا ن باید بگم خب الان که سنم کمتره شروع کنم 

همینم منو گیج کرده

همه که پولدار نمیشن چند درصد وضع مالی عالی داریم الان نه چند سال دیگه یکی دیگه یا کلا باید قید ازدو ...

چندسال باید کار کنه بتونه خونه بخره؟میتونی تا میانسالیت مستاجری رو تحمل کنی؟

من ۲۵ سالم بود عقد کردم..شوهرم خونه و ماشین به نام خودش داشت .اولین دلیلم برا ازدواج همین بود والله

الان راضی از زندگیت؟خب قیافه اینا چی برات مهم نبوده؟؟

اصلاااا احساسی تصمیم نگیر.عجله نکن.

والله مجردیم یه دوس پسر داشتم دوسال عمرمو هدر دادم بخدا باهاش.کاش همون اول کات میکردم با اون.اعصاب نزاشت برام بمونه.هیچی نداشت.ولش کردم..

الان راضی از زندگیت؟خب قیافه اینا چی برات مهم نبوده؟؟

قیافه هم در حد متوسط.مرد خوشگل میخام چیکار.

راستش بعد عقدمون خانوادش خیلی دخالت میکردن باعث دعوامون میشدن..اخیرا دیگه شوهرم اهمیت نمیده بهشون..با خواهرش قهره..برادرشم محل نمیده و مادرشم خوب شناخته

.قبلا شوهرم با من لج میکردسر اونا..الان دیگه گوش میده به حرفم.اینم بگم ۶ ساله ازدواج کردیم

قیافه هم در حد متوسط.مرد خوشگل میخام چیکار.راستش بعد عقدمون خانوادش خیلی دخالت میکردن باعث دعوامون م ...

خوشبخت باشین عزیزم 

اونکه طبیعیه همیشه خانواده ها دخالت دارن

فقط دوست داشتن مهم نیس..بعد اینکه رفتی زیر یه سقف ببینی لباس ا نیکه میخاهی رو نمیتونه برات بخره.

طلا نمیتونه بخره برات..و خیلی چیزای دیگه..تو همه چی باید قناعت کنی..همینا باعث میشه ازش سردم بشه و پشیمون بشی.