2777
2789
عنوان

بنظرتون معیارهای ازدواجم سخت گیرانه ست

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 54 پست

معیار من:

خونه و ماشین داشته باشه

درآمدش کمتر از 20 25 تومن نباشه

واسه قد و ظاهر و تیپش خیلی سختگیر نیستم

در حد معمولی باشه و به هم بیایم اوکیه

تحصیل کرده باشه، سربازی مهم نیس

از لحاظ اخلاقی هم سازگار باشیم دیگه

اعتقاداتشم مثل من باشه که محدود نکنه

اهل سفر و تفریح و خوردن باشه

شوخ و پرانرژی و پرحرف باشه

بنظرم من خیلی سختگیرتر بودم😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خدای نکرده منظورم از پیام این نیست که شما سخت گیر هستین. ب هیچ وجه معیار های شما معقول هستن خواستم ب ...

بله متوجهم من رهن هم کنه ولی خودش ادم خوبی باشه به دلم بشینه راضیم 

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اينا حداقل معيار هست شما مشخصه ميخواي زندگي كني از ميزان مهريه مورد نظرت معلومه عقايدت درسته ول ...

بله درسته گفتم که از شخصیت های وابسته سلطه گر مثل هر کس دیگه بدم میاد و برام مهمه

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

بله متوجهم من رهن هم کنه ولی خودش ادم خوبی باشه به دلم بشینه راضیم

ان شالله که یک انسان باایمان و بااخلاق در مسیرتوندقرار بگیره  و در کنارهم زندگی ارامو پر مهری داشته باشید عزیزم

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خودمم قیافه خوبه تحصیلات دانشگاهی دارم گذشتم پاکه

عزیزم این هایی ک گفتی معیار ازدواج همه دختران سرزمینم هست 

شما باید ی سروگردن از دختران دورت بالاتر باشی 

تا ی لول بالا انشالا گیرت بیاد