2777
2789
عنوان

یعنی یه دونه کلیه دارم

182 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من امروز سونوی کامل شکم ولگن داشتم بخاطر کبدم که ببینم چربه یانه بعد بهم گفت کلیه چپتو نمیبینم یا مادرزادی نداری یا خیلی کوچیکه باید سی تی اسکن بدی کسی تاحالا این تجربه داشته ؟

یه فیلم بود طرف خانودش کلیشو وقتی بچه یود فروخته بودن😂😂🤭

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم فیلم رو بگو

نمیدونم اسمش یادم نیست

فیلم طنز  ایرانی بود

طرف بزرگ شده بود فهمیده بود پولشو میخواست 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

اره بابا پیش میاد من چند مورد شنیدم

دختر خاله من وقتی به دنیا اومد گفتن سنگ کلیه داره

بعد کلییی دکتر گفتن نه کلا یه دونه کلیه داره

باز بعد کلی دکتر و سونو دکتر گشته دیده کلیه ش قسمت پایین شکمشه

هیچ مشکلیم نداره فقط بهش گفتن ممکنه تو بارداریش مشکلی براش پیش بیاد که اونم از مامانبزرگش ارث رسیده همین مشکل اونم خدابیامرز 9 تا بچه سالم به دنیا اوورده بود😂

خب سی تی بده مطمین بشی چون اگر یه دونه باشه باید مراقبت و مراعات غذایی داشته باشی کل مثلاً قهوه زیاد ...

باید سونورو به دکتر نشون بدم ببینم چی میگه خدا کنه سیتی اسکن کلیه رو نشون بده