باید متخصص تشخیص بده عزیزم چند نوع مزاج داریم جن..سی
بدن
رفتاری
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید متخصص تشخیص بده عزیزم چند نوع مزاج داریم جن..سیبدنرفتاری
رفتاری طبق تربیت و مزاج والدین با مزاج متفاوته برای همین ممکنه شما بلغم باشی زیر نظر سودایی بزرگ شده باشی رفتارت شبیه سوداییا باشه
طب سنتی با معاینه زبون و نبض و قیافه ورفتار و فرم صورت و موهات و اندام بهت میگه
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نه ممکنه یکی دم باشه ولی میلش به خاطر تغذیه نامناسب.مشکلات و درگیری فکر و شرایط صفر باشه
هممون داریم باید متخصص بگه بهت چجوری هستی.خیلی تشخیصش سخته