2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به متخصص اش چی میگن؟

طب سنتی و مزاج شناس

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

من قبلا طب سنتی واسه یه بیماری رفتم ولی خوب نشدم کلی هم دارو گیاهی خوردم دو جای مختلف هم رفتم انگار که فقط بخان انواع داروهاشون رو بفروشن  برا همین نمیدونم کجا برم که درست بگه و اصلاح مزاج کنم

سلام من مشاور و درمانگر طب سنتی هستم با توجه ب قد وزنت مزاجتو تشخيص میدمفقط کافی قد و وزنتو بگی

قد ۱۵۰ وزنم الان که چاقم حدود۶۵ 

موهام فرو نازک و کم پشت 

چاقی شکمی دارم 

نفخ معده و گاهی یبوست

سلام من مشاور و درمانگر طب سنتی هستم با توجه ب قد وزنت مزاجتو تشخيص میدمفقط کافی قد و وزنتو بگی

سلام میشه منم راهنمایی کنید۱۷۵.۱۷۸ ام دقیق نمیدونم

۷۰ وزنم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

توروخدا منم‌راهنمایی‌کن‌تو شهر ما نیس دکترش خواهش میکنم توروخدا