2777
2789
سلام خانم هایی ک چقدشون از 164ب بالا هست مزاج پایه شون صفرا و دم و شما با کاهش وزن مزاجتون صفرا ینی ...

ممنونم بله دم و صفرا هستم.سودا هم داشتم کمی متعادلش کردم.عالی فقط یه سوال جسور بودن بیش از اندازه اعتماد به نفس بالا و واقعی.خجالتی نبودن.احساسی نبودن.به خاط دم و صفرا بودنه؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
قد ۱۵۰ وزنم الان که چاقم حدود۶۵ موهام فرو نازک و کم پشت چاقی شکمی دارم نفخ معده و گاهی یبوست

سلام عزیزم شما سوداوی هستین 

خانم هایی ک قدشون زیر 160 قدکوتاه مزاج پایه شون سودا 

و اضافه وزنشون غلبه بلغمه سودا ینی طبعی سردی و خشک

یبوست و چاقی شکم و پهلوتون بخاطره همین مزاج و غلبه مزاجتونه

این خصوصیاتو بر اثاث مزاجتون من باید بهتون بگم حالا لطف کردین خودتون گفتین

و با یک اصلاح مزاج و پاکسازی هر بیماری داشته باشین کاملا برطرف میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم بله دم و صفرا هستم.سودا هم داشتم کمی متعادلش کردم.عالی فقط یه سوال جسور بودن بیش از اندازه اع ...

خواهش میکنم

بله افرادی ک صفراوی هستن ینی خون گرم و معاشرتی خیلی شجاع و بی پروا هستن همچنین جسور و باهوش

خواهش میکنمبله افرادی ک صفراوی هستن ینی خون گرم و معاشرتی خیلی شجاع و بی پروا هستن همچنین جسور و باه ...

دقیقا ممنونم از وقتتون عالی بود

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خواهش میکنم عزیزمسوال دیگه ای در مورد هر بیماری و مزاجی داشته باشین درخدمتتونم☺️

شکر خدا الان در حال تعادل سازیم فعلا دارم دست و پنجه نرم میکنم فقط یه کم خطر افرینم سره همون هوشم که اشاره کردید چون خیلی سریع العملم و حاضر جواب و ترکیبش با جسارت بیش از اندازه خطری واقعا

شکر خدا الان در حال تعادل سازیم فعلا دارم دست و پنجه نرم میکنم فقط یه کم خطر افرینم سره همون هوشم که ...

خداروشکر عزیزم

ن گلم زیاد نگران نباش فقط باید تغذیتو رعایت کنی غذا های گرم زیاد نخور یا میخوری با مصلحش بخور ک طبعش ب تعادل رسیده باشه

میخوام اصلاح مزاج کنم ببینم معده درد و چاقی شکمی م خوب میشه

عزیزم با اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه هر بیماری ک داشته باشین کاملا از بین میره 

حتی اگه مزاج بر پایه باشه شاید باورتون نشه انسان کوچیکترین سر دردی نمیشه

خداروشکر عزیزمن گلم زیاد نگران نباش فقط باید تغذیتو رعایت کنی غذا های گرم زیاد نخور یا میخوری با مصل ...

چشم ممنونم ازتون واقعا برای حاجت رواییتون صلوات فرستادم

عزیزم با اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه هر بیماری ک داشته باشین کاملا از بین میره حتی اگه مزاج بر پایه باش ...

چطوری ؟

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36