2777
2789
عنوان

عیب نداره دختره 😲😲😲😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 101 پست
آخه ما بچه اولمونه اونم بعد 6 سال که ازدواج کردیم باردارم  اگرم خودش ناراحته نباید به من اینجو ...

قدیمیا متاسفانه اینطور فکر میکنند

ولی واقعا هر چی خدا میده یک حکمتی داره

انشاالله که خدا دختر گلتو برات نگه داره

فقط حتما از اینکه دختر داری  دفاع کن 💪💪💪❤❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

منم بعضی از اطرافیان از خانواده شوهر خیلی هم ادعا دارن ولی عشق پسرن تو ظاهر هی گفتن فرق نداره نی نی چی باشه ولی چن بار ازشون شنیدم که پسر بهتره و دوس داریم بچه شما پسر باشه

منم یبار مستقیم گفتم تعیین جنسیتش با مرده

فکرنکنم فهمیده باشن یا نمیخوان که بفهمن!!

در حدی شده که حس میکنم اگه بچم پسر شه ناراحت میشم!!!

هنوز معلوم نیس جنسیتش

خودم و شوهرم که عاشق دختریم  

یه دختر دارم شااااه نداره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهش میگفتی الان که قدیم نیس پسر بره برات کار کنه برات پول بیاره یا بعدا عصای دستت بشه.الان باید ما واسشون حمالی کنیم اخرم که ازدواج کنه دیگه رفته واسه زنش.ولی دختر محبت داره خیلی بیشتر کمکمت میکنه وهمدمته.بنظرم به این ادما فقط باید بگی شوهرم عاشق دختره همش میگه دختر ناز داره دل باباشو میبره وما خیلی خوشحالیم که دختر داریم.بچه هدیه ی خداست فقط سالم باشه این مهمه

مطمئن باش شوهرش هم مثل خودش فکر میکنه.... اکثراً تحت تأثیر شوهر و خانواده شوهرشون اینجور آرزوها رو دارن....

خانم گل بارداری، اصلا بهش فکر نکن و اهمیت نده..... فقط و فقط به آرامش خودت و دختر گلت فکر کن.... اگه قبلا به هر چی حساس بودی، الان باید حساسیتت رو به صفر برسونی....

من تو بارداری ام اینکارو کردم و بیخیال همه حرفا و اتفاقا بودن، الان شکر خدا دخترم خیلی آرومه... مطمئنم نتیجه همون آرامش بارداری ام هست. 

البته بچه دو ماه اول دردسرای خودشو داره و به قول قدیمیا تازه دنیا اومده و هنوز به محیط جدید عادت نداره ولی بعدش میبینی چه خوش اخلاق و خندون میشه اگه آرامش داشته باشی.

من خودش رو شاید به این زودیا نبینم میگم به شوهرم بگم یه جوری با شوهرش حرف بزنه بفهمه چقدر خوشحالیم ا ...

نه بابا.فقط هر وقت خودت دیدیش بگو دختر بهترین هدیه خداست.بگو ما خیلی خوشحالیم که بچمون دختره هرکی هرچی میگه به خودش مربوطه

این که خیلی مسئله طبیعیه  چون اون خانم از نظر خودش دختر دار شدن ناراحتی داره و خواسته شما رو د ...

یا خدا 

نه من همه میدونن چقدر دخمل می خواستیم اصلا طوری رفتار می کنیم کسی جرات نداره همچین حرفی به ما بزنه 

تازه شوهرم به همین دوستش پول داد تا برامون رب تازه درست کنن و من باردار بودم اذیت نشم سر رب درست کردن

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

ما چیکاره ایم که درمورد چیزی که خدا داده اینجوری نظر بدیم و بگیم پسر بهتره یا دختر واقعا ناراحت میشم مخصوصا تونی نی سایت هم خانما میان دلداری بدن میان میگن دختر خیلی بهتره پسر چیه

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
من خودش رو شاید به این زودیا نبینم میگم به شوهرم بگم یه جوری با شوهرش حرف بزنه بفهمه چقدر خوشحالیم ا ...

بنظر من اصلا مهم نیست ک کسی بدونه شما چقدر از داشتن بچت خوشحالی مهم خودتیو شوهرت با دختر نازتون دیگه بقیه اهمیت ندارن این فکرا هم ماله ادمای کوته فکره و جوابی هم نمیشه بهشون داد چون مغزاشون قده فندقه پس الکی خودتو بهم نریز و فقط بگو خداروشکر 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
آخه ما بچه اولمونه اونم بعد 6 سال که ازدواج کردیم باردارم  اگرم خودش ناراحته نباید به من اینجو ...

دفعه دیگه گفت، با خنده بگو..مگه قراره عیب داشته باشه ؟؟؟!!

یا هر جمله  عجیب غریب دیگه ای گفت ،حضور ذهن داشته باش ،حرف خودشو سوالی ازش بپرس ..یه بار بخوره تو ذوقش دیگه اینجوری حرف نمیزنه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

ناراحت نشو وخداروشکر کن بخاطر بچه ت وبارداریت خیلی هم تعجب نکن متاسفانه این یه واقعیته اکثر نسل قدیم دلشون میخواد بچه اول پسر باشه تمام اطافیان من هم اینجوری فکر میکنن.مهم مامان بابای گل دخترن که مشتاق اومدنشن نظربقیه چه اهمیتی داره

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

من شوهرم تو خلوتمون از دخترمون و آرزوهامونو تل سر و ساپورت و جوراب تور توری حرف میزنیم دل ضعفه میگیریم 

ولی خب اینا موضوعات خصوصیه نمیخوام بیام برای بقیه حرف بزنم که شوهرم چقدر دخترمونو دوست داره یا خودم چقدر عاشقشم 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی