2777
2789
عنوان

عیب نداره دختره 😲😲😲😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 101 پست
آجی تاریخ تولدتو کامل با آخری پری بگو عزیزم

گلم حساب کردی ؟؟به این روشا دل نبند اشتباه زیاد دارن 

بارداری شما ؟؟من وقتی اقدام بودم تو چندتا تاپیک باهم بودیم قبلا اسمم مامان لیلا بود

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
میشه بگی تو کدوم پست تو سر پسر زدن؟ بعدم شما نگران پسرا نباشید به انداره کافی تو جامعه همه چی ب علی ...

من نگران پسرانیستم من نگران این تفکراشتباهم که هی جبهه میگیرن اگرواقعادخترپسرفرقی نداره چراباید5تابدی ازپسربگن که میره وبیمعرفت وفلانه و

همه میدونن وقتی چیزی خوبه دیکه خوبه تلاش برای اثباتش بیمعنیه یعنی اینکه خودتم حرفتوقبول نداری حالامتوجه شدی عزیزم منظورمو

وخدایی که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگران پسرانیستم من نگران این تفکراشتباهم که هی جبهه میگیرن اگرواقعادخترپسرفرقی نداره چراباید5تابد ...

من فقط اینو میدونم که پسرو همههه دوس دارن حتی اونایی که ازش بد میگن ته دلشون عاشق پسرن برای همین هیچوقت ازشون ناراحت نمیشم خودمون میبینیم دیگه دور و برمون چخبره

ولی دخترو خیلیاااا دوس ندارن ... من یکی که عاشق دخترم .همش فک میکنه آینده تنهام ازعروس خوشم نمیاد😂😂

خانواده شوهر من که به شدت دختری هستن

هر وقت بحث سر بچه میشه خواهرشوهرام و مادرشوهرم میگن بچه فقط دختر ، پسر هرچی زحمت بکشی براش انگار هیچ کاری نکردی

گاهی وقتا دیگه زیاده روی میشه من میگم بچه خوب باشه پسر ودختر نداره

ولی حقیقتش من خودم آرزو بود مامان دختر باشم که خداروشکر هستم 

حالا کسی هم دوست داره مامان پسر باشه به آرزوش برسه

من که به شوهرم میگم خدا تورو تو زندگیم گذاشت که هم خوشبختم کنی و هم منو مامان دخمل کنی خداروشکر

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡

منم همچین موردی پیش اومده  من دوستم با هم بودیم بچه اون پسر بچه من دختره یهو ی خانوم مسن گفت تو دختردداری ی وقت غصه نخوریا امشالله پسردارم میشی منو میگی 

منی ک ی تار مو بچم ب دنیا نمیدم موندم این چی داره میگه 

گفتم من ازخدا ی دختر میخواستم خدام بهم داد قصد بچه دومم ندارم همین دخترم برام کافیه 

دیگه دهنشو بست 

انشالله خدا هر چی میده سالم باشن و عاقبت بخیر

من فقط اینو میدونم که پسرو همههه دوس دارن حتی اونایی که ازش بد میگن ته دلشون عاشق پسرن برای همین هیچ ...

خخخ راهش دراینه مادرشوهرخوبی باشی همین وگرنه هیچ عروسی اراولش بدنیس

وخدایی که بشدت کافیست
خوش بحالت خدا برات حفظشون کنه.کاری کردی برای دختر شدنشون؟

ممنون عزیزم عزیزان خودت هم درپناه حق باشن ان شاءالله

نذر حضرت فاطمه کردم که خداروشکر منو به حاجتم رسوندن

دیگه شستشو با سرکه و بعد از تموم شدن پریود هرشب رابطه و خوردن لبنیات البته زیاده روی نباید کرد چون نطفه رو ضعیف میکنه 

ولی خودم بیشتر معتقدم حضرت فاطمه بهم لطف کرد

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
گلم حساب کردی ؟؟به این روشا دل نبند اشتباه زیاد دارن  بارداری شما ؟؟من وقتی اقدام بودم تو چندت ...

آره گلم...زدم برات پیر بود...خخخخخ...آره اگه خدا بخواد باردارم فدات

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی