2777
2789
عنوان

عیب نداره دختره 😲😲😲😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 101 پست

این جور آدما ابلهند واقعا. از من میپرسند مجردی یا متاهل؟ میگم مجردم. میگند اشکال نداره ایشالا به زودی تو هم متاهل میشی. آخه بگو اسکول چرا فکر میکنی دغدغه و سلیقه بقیه عین سلیقه و نظر خودته؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خودش دلش پسر میخواسته فکر کرده همه همینطورن فقط بهش بگو ما از اینکه دختره خوشحالیم چون دختر تا ...

آخه ما بچه اولمونه اونم بعد 6 سال که ازدواج کردیم باردارم 

اگرم خودش ناراحته نباید به من اینجوری می گفت 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

واقعا کسی که فکر کنه پسر داشتن بهتر از دختر داشتنه، در اشتباهه.

من یه پسر دارم

چند روزی هم هست که دخترم دنیا اومده

وقتی بغلش میکنم،احساس میکنم یه فرشته ی کوچولو رو بغل کردم

دختر داشتن حس خیلی نابیه

کاش قدر بدونیم

این جور آدما ابلهند واقعا. از من میپرسند مجردی یا متاهل؟ میگم مجردم. میگند اشکال نداره ایشالا به زود ...

خخخخ من میگم خیلی خوشحالم که مجردم 

زندگی به کامم 

تا ما تحتتحشون میسوزن

😁

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

من خودش رو شاید به این زودیا نبینم میگم به شوهرم بگم یه جوری با شوهرش حرف بزنه بفهمه چقدر خوشحالیم از دختردارشدنمون ؟؟

ما پریشب خونه عموم دعوت بودیم حلیم داشتن ماهم شب اونجا بودیم زن عموم ازین زنای قدیمی به شوهرم گفت ایشالا خدا بهت پسر بده😁حالا شوهرم عااااشق دختر و اصلا پسر نمیخواد ولی خب میدونیم ایشون پیش خودش دعای خیر کرده جواب دادن نداره دیگه پیرزن

منم خیلی لجم میگیره این حرفارو میزنن

خواهرشوهرم سه تا دختر داره بجه میخواد ولی نیگه میترسم دختر بشه بازم....بعد مامانش میگه انشالا بجه نگین پسر میشه...(نگین دختر بزرگ خواهر شوهرمه۵ ماهه عروسی کرده)

واقعا ناراحت شدی ؟!

بیخیال عزیزم من که نظر کسی برای جنسیت بچه ام اصلا برام مهم نبود و نیست 

ولی جواب حرفای این مدلی رو با خونسردی میدم اونم به خاطر اینکه شاید تونستم نظر خانمی رو راجع به جنسیتش عوض کنم 

البته من دیدم خانمهایی این حرفو میزنن که بنا به شرایطشون از جنسیت خودشون ناراضین ودرحقیقت دلم هم براش میسوزه

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡

این که خیلی مسئله طبیعیه 

چون اون خانم از نظر خودش دختر دار شدن ناراحتی داره و خواسته شما رو دلداری بده در واقع خودش از موقعیت خودش ناراحته شما به دل نگیر 

من هم سونوگرافی دوازده هفتگی بهم گفت احتمالا دختر به مادرشوهرم که گفتم گفت چه اشکالی داره دقیقا گفت چه اشکالی داره چون از نظر خودش اشکال داشت

بعد که کلا بچه من پسر بود و اینها کلی خوشحالی کردن ولی یه روز خواهرشوهرم گفت اول که گفتن دختر مامان تا چند روز مریض بود و گریه میکرد چون من آی وی اف هم کرده بودم میگفته این همه زحمت کشیدن آخر سر دختر شد

دلم برای دخترای اینجور آدما میسوزه.... چه احساس بدی به خودشون پیدا میکنن ناخودآگاه....

آفرین منم خیلی دلم می سوزه 

وقتی اقدام بودیم و نتیجه نگرفته بودیم رفتم عیدخونشون بچه سومش چندماهه بود بغلم گرفتم جیگرم می سوخت گفتم خدایا به اینا ناخواسته میدی یه دونه هم به ما بده دلمون شاد بشه 

من به ناخواسته باردارشدن اون غبطه می خوردم