2777
2789

منم دخترم لطفاً این حرفی که میزنم رو لطفا قضاوت نکنید تازه پا گذاشتم تو 24 سالگی دانشجو هستم دانشگاه میرم فقط ی حرفیه ک دوس داشتم راهنمایی بگیرم ک اینجوری دیگه نباشم

ی خواهر بزرگتر از خودم دارم الان 30 سالشه تو دوران مجردیش همیشه موقعیت‌های خوب براش پیش میومد  الانم ک ازدواج کرده یعنی چند ساله ازدواج کرده بچش کلاس اوله . خب خدا رو شکر زندگیش خوبه شوهرشم جز خواستگارش بود زندگیش اوکیه  مشکلی نداره الانم تو فکر بچه دومه .

ی وقتایی بچه اولشو یعنی خواهر زادمو ک میبینم با خودم میگم کاش منم بچه داشتم کاش برای منم ی موقعیت و کیس مناسب اوکی شه منم برم سر زندگیم اما آدمایی که به پستم  ارزش خواستگار بودن رو ندارن آدمای درستی نیستند برای زندگی .

یا مثلاً میبینم راجب بچه دوم میگه  یه وقتایی بغضم میگیره از اینکه اون بچه اولشو یکی دو سال از من کوچیکتر بود آورد

من تازه پا گذاشتم تو 24 . زندگیم معلوم نیس چ برسه به بچه الان تو فکر بچه دومه . .

من بچه اولم قراره کی بیاد چه می‌دونم چجوری بهتون بگم یه حسادت که نمیتونم بگم خلاصه ک توان دلت اون زندگی اون عشق و علاقه اون بچه اون تجربه کردن زندگی متاهلی

و حس قشنگ مادری کردن رو میخواد همین چیزا ی حسادتای ریز دارم اما اصلا اونجور آدم نیستم و منظوری ندارم فقط چون منم دلم میخواد همینا رو تجربه کنم اما نشده برام بغضیم می‌کنه احساسیم می‌کنه . بعدش ناخودآگاه حس حسادت رو میاره اما گفتم منظوری ندارم اما خب چی کنم اینجوری نباشم راهنمایی میکنید مرسی 🌹

عزیزم حسادت یه حس منفی هست شما حسادت نمیکنی غبطه میخوری

ولی خب چون خواهرت جلوی روته اینجوری فکر میکنی

اگر خواهرت مثلا یه پزشک موفق بود یا یه مهندسی که شرکت داشت اونوقت این حسو به اون موقعیت شاید داشتی

بهر حال همیشه دختر کوچیک الگوش دختر بزرگ میشه طبیعیه عزیزم فکر و حست

اما شما تازه داری میرسی به سن عرف ازدواج 

خواهرتون نسبتا زود بچه دار شدن 

بنظرم زیاد بهش فکر نکن بیخیال تر باش

از این افکار عذاب وجدان هم نداشته باش چون طبیعیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ سنی نیس عشقم همه قرار نیس تو یه سن باردار شن که 

چه مقایسه ایه اخه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

من برا خواهرم اینجور نیستم

برا فامیلم که از من کوچیکترم این حسو دارم

هرچند زوده برا سن ما ولی دیگه اخه کی؟ دارم فک میکنم من تازه ازدواج کنم یکی دو سال عقد چند سالم تو زندگی بچه نمیخوام میرسم بالای ۳۰ سال

اونوقت دختر خالم ۱۶سالگی با دوست پسرش ازدواج کرد همش عشق و حال کرد تازه ۳سال از من کوچیکتره

بچه هم تا پول نداشته باشم نمیخوام بیارم حالا هر سنی که باشم

من برا خواهرم اینجور نیستمبرا فامیلم که از من کوچیکترم این حسو دارمهرچند زوده برا سن ما ولی دیگه اخه ...

الان تو فامیل ما یعنی میشه بچه ی دختر خالم 

20 سالشه با ی مرد چهل و خورده ایی ازدواج کرده

جالب اینجاس  بعد ماهایی ک هیچ ادعای آنچنانی نداریم پر توقع نیستیم همه خواسته هامونم معمولیه . همیشه در اندر خم یه کوچه اییم 

عدالت خدا رو قربون فقط