2777
2789
عنوان

عیب نداره دختره 😲😲😲😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث سر جواب ابلهان و ناداني و كوتهرفكري  نيست  من ميدونم چقدر سخته كه بهت تيكه ميندازن و ...

بنطر من ولی اصلا تیکه نبود حرفی که به ایشون زدن.بیشتر یه حالت سادگی داشت.کسی که خودش حالا بهر دلیلی دلش پسر میخوادو فک میکنه بقیم همینجورین .من خیلیام میشناسم  که مثلا میگن بیچاره فلانی دختر نداره تنهاس(کسایی که دیگه بچه هاشون بزرگ شدن و رفتن سر خونه زندگیشون)

دفعه دیگه گفت، با خنده بگو..مگه قراره عیب داشته باشه ؟؟؟!! یا هر جمله  عجیب غریب دیگه ای گفت ، ...

دقیقا می خواستم همینو بگم گوشیم زنگ خورد راستش هوس آش کرده بودم شوهرم آش پیدا کرده بود منو بسته بود به زنگ 😂😂

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
دقیقا می خواستم همینو بگم گوشیم زنگ خورد راستش هوس آش کرده بودم شوهرم آش پیدا کرده بود منو بسته بود ...

ای یابنده آش های فراوان..ای خوشحال...ای مغرور

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
فقط تو نی نی سایت اینجور مسائلو میبینم خودم اصلا برخورد نداشتم😑

منم برخورد نداشتم یعنی کسی حق نداره بهم بگه همچین چیزایی رو 

اما بااینا ارتباطمون صمیمی نیست فقط عید به عید یا حالا چی بشه می بینم خانمشو

منم واکنش های عجیب دیدم(بیشتر زیرپوستی و تو چهره معلوم بود)، تازه از بعضیا که کلی هم ادعای فرهیختگیشون میشه دیدم!!  

هیچکس به اندازه مامان و بابای خودم خوشحال نشدن بابت جنسیت بچم. با اینکه بچه ها و نوه شون دخترن همه.

به کتابخانه ها دخیل ببندیم. بی گمان در آنها دوستانی صمیمی پیدا میشوند که حاجات ما را برآورده کنند.

منم متنفرم از همچین دید مسخره ای که دیگران نسبت به دختر دارن....آجی تاریخ تولدتو(روز و ماه و سال) با آخرین پریودیتو بگو ببینم درست در میاد دختره یا نه؟؟؟جدول تعیین جنسیت

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
ای یابنده آش های فراوان..ای خوشحال...ای مغرور

😂😂😂آش نزاشت حرفمو بزنم 

داداشمم بدو بدو آش رو آورد رسوند دیگه منم از اونا جدا شدم نتونستم حرفمو بزنم 

اونا هم 4 ماه زودتر از ما ازدواج کردن 

حالا مادرشوهر خواهرشوهرمن نامرد بی ادب گذاشت روز زایمان رفت نشست روبه روی پسر وعروسش گفت پسرم حالا قدمش خیرباشه ولی ایندفعه برای دومی برین تحت نظر صاحب پسر بشین.خواهرشوهرم بیش ازحدناراحت شد ولی پسر خودش جواب درستی بهش داده بودگفته بوداینوبادنیادنیا پسرعوض نمیکنم شماهم دوسش نداری اینجا نمون

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

خانمامن به یه نتیجه ای رسیدم:اگرشوهرخوب وسربراه وحمایت گری نداشته باشی داشتن پسرنعمته امادرصورتی که خوشبختین ورابطتون باشوهرتون خوبه وشوهرتون هواتون روداره داشان دختروپسرفرقی نداره وحتی دخترخیلیییییییی بهتره

منم بعد زایمانم مادر بزرگم گفت خودتو ناراحت نکنی بگی دختر آوردم ان شاء الله بعدی پسره😐😐😐😐😐😐😐😐

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌