2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همه چیزو میریختیم تو کارتن🥲 واقعا کار دیگ نمیشه کرد،جمع و جور تر و مرتب تر کارتون پیش می‌ره.خرد و ریزه ها رو با وانت ببرین، مثل گلدان، یا بعضی دکوری ها رو. این ضد ضربه ها هم برای بعضی وسایل خیلی خوبن🙂

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

لباس ها رو تو کاور بریز . شکستنی هاکارتن. اگه ماشین دارید به نظر من اول خودت وسایل تو کابینت ها رو ببر و بچین و بعد همون‌کارتن ها رو ببر و باقی وسایل و با کامیون بیارید. آخه اصل اصل چیدن آشپزخونه هست. رو کارتن ها هم بنویس که هر کارتن‌چی توش هست که گیج نشی چی به چیه