2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست
ای کاش همون موقع میگفتی اره میام میدیدی میخوادچیکارکنه فقط تماشا میکردی و بعد که شامش دیرمیشد میگفتی ...

ببین داداشمم همه اینارو میبینه حالا نمیدونم از زنش میترسه، دوسش داره یا بقول شما جادو شده ک  هیچی نمیگه.یا فک میکنه ما نمیفهمیم. البته ماهم هیچ وقت گله نکردیم چون میره میذاره کف دست زنش اونم باز پشت سر ما حرف میزنه مامیشیم ادم بده. اینکه میگین باید میرفتین  یبار تجربش کردم این موردو. یسری فقط من و خواهرم خونه بودین بقیه رفتن بودن مسافرت. مثلا مارو شام دعوت کردن. باورت نمیشه ساعت 6نیم با خواهرم رفتیم مثلا یکم بشینیم کمک کنیم. دیدیدم اصلن زنداذاشم خونه نیست من اینقد بدم اومد میخواستم پاشم بیام. دیگه داداشم بهش زنگ زد بعده یساعت اومد. اومد و مستقیم رفت حمام. تازه بعده یساعت  یه کتلتی درست کرد گذاشت جلومون. داعمم میگف خسته شدم چقد مهمون داری کنم.  . برن خوش باشن بالاخره ماهم خوشبختیشون رو میخوایم هرچقد بد باشن. این دلشکستنا تاوان داره. 

ببین جمشون کن یعنی چی خانواده شوهرمن سه نفرن سالی یبار با دعوت ب زور میان هربار بهونه بیار ردش ...

خوشبحالت برامن عین لاشخورمیمونن 

هرکیم بیاد خونمون باید اونارم بگم که یوقت بهشون برنخوره دهنم سرویس شده لعنت به مردای بیشعورنفهم خداازروزمین ورشون داره 

فقط بفکراینن خودشونو نشون بدن مثلا سفره دارن وازاین غلطا یکی نیس بگه بدبخت به زن وبچت نمیرسی اونوقت خرجای الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تومنی یامن توام شوهرم چند ماهه منو خرید نبرده ازعید نرفتم ولی مدام واسه اونا خرج میکنه آخرهفته هم دع ...

بچه ها تورو خدا هرکی دید بمن راه حل بگه چیکارش کنم چهارماهه امروزفردامیکنه منو ببره دوتاتیکه لباس بگیرم انقدرگفتم خسته شدم خیلی پوست کلفته اونوقت میخواد چندتومن پول غذا بده ریخت وپاش کنع

بچه ها تورو خدا هرکی دید بمن راه حل بگه چیکارش کنم چهارماهه امروزفردامیکنه منو ببره دوتاتیکه لباس بگ ...

جلو خانوادش گله کن که لباس نمیخره و... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ماهی یک تا دوبار

ماهی یکبار زیاد میدونی؟!!! 

پدر و مادر همسرم یک شب در میان حتماااا می اومدن 

اونم چه ساعتی؟ 

همسرم شب از سرکار می اومد پشت سرش می‌اومدن به فاصله پنج دقیقه بعد 

دیگه حتی فرصت نبود لباسش تعویض کنه 

حتی ما بیرون بودیم زنگ میزدن کجایید ما میخوایم بیایم 

ساعت یازده شب هم برمیگشتیم بعدش می اومدن 

خلاصه عهد کرده بودن حتما یک شب در میان باید بیان 

ماهی یکبار زیاد میدونی؟!!! پدر و مادر همسرم یک شب در میان حتماااا می اومدن اونم چه ساعتی؟ همسرم شب ا ...

گفتی پدر و مادر 

نگفتی جاری و برادر شوهر و بچه‌هاش 

گفتی دو نفر 

نگفتی ۱۴ نفر 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

آقا سید خون‌خودت رو‌کثیف نکن 

کاش پدر و مادر ش میومدن 

نه جاری و  برادر شوهر مفت خور

اونم گروهی 

در ضمن هرچیزی حدی داره

مهمونی رفتن باید پاسخ داده بشه 

نه زرنگ بازی دربیاری 

چرا من همچی ادم پخمه ای دورم ندارم همشون هفت خطن

اگر‌منطورت من بودم

بدون که خیلی بی تربیتی 

‌وهر بلایی سرت بیاد حقته 

از کی تا حالا به آدم با ادب میگن پخمه!؟