2777
2789
عنوان

من پشت کنکورم

142 بازدید | 17 پست

صبح تا شب خونه تنهام

اینستاگرام ندارم،واقعا خب درس میخونم ولی دیگه از شدت تنهایی حرف زدن یادم رفته،باورت میشه؟

نمیدونم چطوری خودمو سرگرم کنم.

سالن مطالعه هم نمیخوام برم

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین شرایط و داشتم فقط تحمل کردم

چی قبول شدی؟

اینقدر تنهام فکر و خیال میاد تو ذهنم

ورزش میکنم در حد ۱۰ دقیقه که که کششی انجام میدم

کتای متفرقه هم میخونم

ولی تهش میرسم به نی نی سایت که حداقل کمی با بقیه حرف بزنم

مادر و پدرم میان خونه خسته ان

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

چی قبول شدی؟اینقدر تنهام فکر و خیال میاد تو ذهنمورزش میکنم در حد ۱۰ دقیقه که که کششی انجام میدمکتای ...

مامایی قبول شدم 

نی نی سایت و بزار کنار خیلی از وقتت و میگیره 

من کتاب متفرقه میخوندم گیتار میزدم

خیلییی حالم ک بد میشد در حد یه ساعت میرفتم بیرون

اخه خونه ما وسط شهره درست سرخیابونمون بازار اینا پره

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

پپشت کنکوریا بزرگ ترین مشکلشون همینهحتما تفریح داشته باش بیرون برو مهمونی برو بدون اینا درس خوندن نت ...

موافقم روحیه خیلی تاثیر داره رو کنکور

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

بعد از ظهرا یه نیم ساعت برو پیاده روی

اخه بعدش که میام خسته میشم و تنبلی میکنم

پپشت کنکوریا بزرگ ترین مشکلشون همینهحتما تفریح داشته باش بیرون برو مهمونی برو بدون اینا درس خوندن نت ...

آره

چون الان وقتم خوبه،مهمونی راستش اصلا برگزار نمیشه که بخوام برم یا نه

ولی دوست دارم ماهی ۱ بار برم رستوران

مامایی قبول شدم نی نی سایت و بزار کنار خیلی از وقتت و میگیره من کتاب متفرقه میخوندم گیتار میزدمخیلیی ...

عه چه خوب

آره ولی حس تنهایی میکنم اینجا هم نباشه،واقعا احساس خلا میکنم از تنهایی

شهرمون کوچیکه راستش 

دوبار که بری بیرون دفعه سوم میگن این دختره که هر روز بیرونه