دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3253 عنوان من پشت کنکورم 142 بازدید | 17 پست صبح تا شب خونه تنهاماینستاگرام ندارم،واقعا خب درس میخونم ولی دیگه از شدت تنهایی حرف زدن یادم رفته،باورت میشه؟نمیدونم چطوری خودمو سرگرم کنم.سالن مطالعه هم نمیخوام برمشما جای من بودین چیکار میکردین؟ مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره. دیروز | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayda2002 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2114 همین شرایط و داشتم فقط تحمل کردم بالاخره شد اونیکه میخواستم...
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3253 همین شرایط و داشتم فقط تحمل کردم چی قبول شدی؟اینقدر تنهام فکر و خیال میاد تو ذهنمورزش میکنم در حد ۱۰ دقیقه که که کششی انجام میدمکتای متفرقه هم میخونمولی تهش میرسم به نی نی سایت که حداقل کمی با بقیه حرف بزنممادر و پدرم میان خونه خسته ان مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3253 یعنی در روز چندساعت درس میخونی؟ ۹ مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
saraaa8080 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 231 پپشت کنکوریا بزرگ ترین مشکلشون همینهحتما تفریح داشته باش بیرون برو مهمونی برو بدون اینا درس خوندن نتیجه نداره
ayda2002 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2114 چی قبول شدی؟اینقدر تنهام فکر و خیال میاد تو ذهنمورزش میکنم در حد ۱۰ دقیقه که که کششی انجام میدمکتای ... مامایی قبول شدم نی نی سایت و بزار کنار خیلی از وقتت و میگیره من کتاب متفرقه میخوندم گیتار میزدمخیلییی حالم ک بد میشد در حد یه ساعت میرفتم بیروناخه خونه ما وسط شهره درست سرخیابونمون بازار اینا پره بالاخره شد اونیکه میخواستم...
ayda2002 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2114 پپشت کنکوریا بزرگ ترین مشکلشون همینهحتما تفریح داشته باش بیرون برو مهمونی برو بدون اینا درس خوندن نت ... موافقم روحیه خیلی تاثیر داره رو کنکور بالاخره شد اونیکه میخواستم...
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3253 بعد از ظهرا یه نیم ساعت برو پیاده روی اخه بعدش که میام خسته میشم و تنبلی میکنم مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3253 پپشت کنکوریا بزرگ ترین مشکلشون همینهحتما تفریح داشته باش بیرون برو مهمونی برو بدون اینا درس خوندن نت ... آرهچون الان وقتم خوبه،مهمونی راستش اصلا برگزار نمیشه که بخوام برم یا نهولی دوست دارم ماهی ۱ بار برم رستوران مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3253 مامایی قبول شدم نی نی سایت و بزار کنار خیلی از وقتت و میگیره من کتاب متفرقه میخوندم گیتار میزدمخیلیی ... عه چه خوبآره ولی حس تنهایی میکنم اینجا هم نباشه،واقعا احساس خلا میکنم از تنهاییشهرمون کوچیکه راستش دوبار که بری بیرون دفعه سوم میگن این دختره که هر روز بیرونه مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
saraaa8080 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 231 آرهچون الان وقتم خوبه،مهمونی راستش اصلا برگزار نمیشه که بخوام برم یا نهولی دوست دارم ماهی ۱ بار برم ... راستش نصیحت شخصی سال کنکور هرکاری دوست داری بکن
پروانه۷۱۰ عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 6154 وای خیلی خوبه که .بعد هر تایم مطالعاتی آهنگ بذار برقص .هر چند وقت یکبار هم دسر یا شیرینی چیزی سفارش بده.روتین من بود سال کنکور😂 این کاربری دست دو خواهر هست 🌸
بهارزندگی۱۲۳ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1710 کلاس آنلاین برو حال و هوات عوض میشه آفلاین نبینمنم در همین وضعم ولی جز تحمل چاره ای هست؟!