2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست
عزیزم مریضی بدتره یا باردار بودن!!!؟؟؟ شوهرم میدونه که من چقد اذیتم دلش نمیاد دل اونا رو بشکنه

بارداری وقتی فهمیدی میخان بیان بگو دکتر برام سونو نوشته نوبت دارم دارم میرم برو یک‌کافه یی رستوران دوساعت براخودت بشین و بیا وسایل خونه م قایم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش مادر‌شوهر‌میومد سه تا جاری گردن کلفت با بچه و شوهر میشینن پا میندازن پشت پا تخمه میشکوننمیریزن م ...

وای چقدر منی..... منم دیونه شدم از دست شوهرم دین و ایمونش برادراش هستن اصلا عیب نداره هاااا ولی متنفرم از این که اونا میمیرن برای زن و بچه شون، نمی زارن آب تو دلشون تکون بخوره ولی من هی تحت فشارم. 

والا دیگه روم نشد بگم بهش ...افتاده وسط بحث خانمها فقط یه ریز زرررر میزنه حرف خودشو میزنه .اعصابمونو ...

اره والا من سه تا پستشو خوندم تشنج کردم از حرص حرفای مفتش  

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اره والا من سه تا پستشو خوندم تشنج کردم از حرص حرفای مفتش

تازه چندتا از کاربرا گفتن یه تاپیکش هم دنبال زن قاچاقی بوده تاپیکش ترکیده بعد اومده از عشق به خانومش حرف میزنه برامون . معلومه خالی بنده🤣🤣🤣

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

تازه چندتا از کاربرا گفتن یه تاپیکش هم دنبال زن قاچاقی بوده تاپیکش ترکیده بعد اومده از عشق به خانومش ...

میگم زر میزنه وگرنه دو ساعت تو تاپیک زنانه چی میخواد خب گمشه آغوش گرم خانواده ش  زنش کجا بود زنی هم اگه داشته باشه اسیر خواهر شوهر مادر شوهر هست بدبخت(سیندرلا اسیر پرنسس سیلوانا)

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
میگم زر میزنه وگرنه دو ساعت تو تاپیک زنانه چی میخواد خب گمشه آغوش گرم خانواده ش زنش کجا بود زنی هم ...

🤣🤣🤣

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من دیروز دوتا ادم بزرگ +سگشون مهمون داشتم 

داغونم له خسته 😂تا امروز 

حس میکنم خیلی فشار بهم وارد شده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ن این عفریته روزگارمو سیاه کرده ازبس توزندگیم دخالت میکنه وبشدت حسوده تاجایی که به رفت وآمدهامم گیرم ...

اها خب اینارم میگفتی از اول😂

فک کردم یه زن‌ارومه که فقط میاد پیشت و تو درو باز نمیکنی والا دلم سوخت

خدایا شکرت