2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست
به شوهرم زنگ‌میزنن نه من شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدنکه هیچ غلطی نکنم

پس تو هم همه چیزو حاضری سفارش بده ، واسه شوهرت درس عبرت شه 

اگه حرفی زد بگو تا تو باشی از قبل به من خبر بده آماده باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خواهر شوهر منم قبلن خودش خودشونو دعوت میکرد بمنم زنگ نمیزد به شوهرم زنگ میزد امشب شام میایم خونتون چند بار مدارا کردم اگه چیزی تو خونه نبود هولی میرفتم میخریدم.بعدش دیدم خیلی پررو شده یبار که به شوهرم زنگ زد شوهرم سر کار بود بمن زد زد گفت ابجی اینا میان شام منم گفتم چیه مسخره کرده خودشو بتو زنگ میزنه تو هم که سر کاری همه کارا با منه بگو نیان .گفت نمیشه گفتم میشه بگو تو خونه چیزی نیست خانومم پول پیشش نیستمنم سر کارم بعد کلی کلنجار شوهرم بهش گفت اونم فهمید کارش اشتباهه دیگه ازین غلطا نکرد

اگر میخوای راحت شی باید قید ناراحت شدن شوهرت و داداشاش و بزنی

یا همین که دوستان گفتن هربار که میان از خونه بزنی بیرون 

یکی از دوستام فقط یکبار خانواده همسرش همه باهم بی خبر اومده بودن خونش غذا که نگذاشته بود همسرش خودش با خواهرشوهرا براشون غذا گذاشته بود بعد سر این مسئله دوماه تمام با شوهرش حرف نزد همون شد تمام

وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری ازش ....

دیگه مشکل خانواده شوهرت نیست تو باید اخلاقتو درست کنی و اجتماعی بشی نه اقوام ... اون خانواده صمیمی هستن و تو نمیتونی عوضشون کنی، اگه بد اخلاقی کنی و این حرفا رو وسط بکشی هم خودتو بدبخت کردی هم شوهرت

شدیداً درکت میکنم 

منم اوایل که اومده بودیم سر خونه زندگیمون صبحا تا ساعت ۱۱/۱۲ ظهر میخابیدم 

یه روز که خواب بودم یهو دیدم آیفون پشت سر هم داره زنگ میخوره رفتم دیدم مادرشوهر با هفت جد و ابادش ‌‌‌‌‌‌پشت دره 

هیچی دیگه درو باز کردم و اومدن بالا ( فقط خانوم بودن تقریبا با بچه هاشون ۳۰ نفری میشدن) 

با تعجب گفتم چیزی شده ؟؟؟ 😐 آخه بدون خبر یهویی این همه آدم تعجب کرده بودم 

مادرشوهرم گفت نه باید چیزی بشه که بیایم خونه پسرمون ؟ 😐😐 

حتی به شوهرمم خبر نداده بودن 

منم یه چای و املت زدم گذاشتم جلوشون و تماااام 

کسایی اومده بودن خونم که اصلاااااا نمی‌دونستم خونشون کجاست 

انقد خشک و سرد باهاشون رفتار کردم که ناهارو خوردن و رفتن

کلی هم حرف پشت سرم زده بودن ولی من به کتف چپم نگرفتم 

اینم شد اولین و آخرین بارشون که پا تو خونه من میذاشتن 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیر‌نداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و ...

🤬

اوایل تو تاپیکت منفعل بودم 

الآن دیگه دیدم رو دادین آستر هم ۲ تا ۲ تا میخوان 

یعنی چی که با ۲ تا بچه و یکی باردار ، مریض داری کنی 

شعور ندارن که ندارن که ندارن 

از این به بعد هر روز زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون ( یا اینکه ۷ روز اول زیارت عاشورا بعد دعای علقمه از هفته ی دوم به بعد دعای علقمه خالی بخون " علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد ( آدمای بد ، آدمای مزاحم از شما دور بشن ) + ۹ بار سوره ی کوثر پشت سر هم بخون به نیت دفع شر مزاحم و دشمن به نیت قربه الی الله 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز،دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس هستند 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه که ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

***********&&&&&&&**********

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره که در گوگل هست ) 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش ( از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ) 

قهر کن راحت میشی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

چند سالته🤔اصلا مطالب رو خوندی؟

اصلا فهمیدی خانوم بارداره و مرتب ماهی ۲ بار میان؟

اصلا متوجه شدی حرف از مادرو پدرشوهر نیست؟

متوحه شدی حرف از اینه که فقط اونا میان و نمیزارن خانواده اسی خونه اونا مهمون بشه😐

وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

سه تا برادر شوهر همراه جاری هم مگه بچه بزرگ کردن که ماهی دوبار اونجان

اونوقت این خانم زنگ میزنه میگن نیستن و میپیچونن،رفت و آمد یه طرفه اونم خونه یه خانم باردار واقعا زشت و ناپسنده

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

اولاکه فقط خونه ی پسرشون نیست و خونه ی زنو بچه شم هست دوما بشور و بسابو سرویس دادن و غذا پختن رو مگه پسرشون انجام میده????