2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150153 بازدید | 896 پست
عزیزم اینبار که اومدن حسابی ازشون کار بکش. با روی گشاده و شاد برو به استقبالشون. بعد یه فرش کوچیک رو ...

دقیقا باید تز خودمونی بودن بگیره بگو جاری هات بگو تو ظرفا رو بشور فلانی هم خشک کنه من که سنگین شدم بشین رو مبل 

مثل خدمه باهاشون رفتار کن ادم میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا چند بار زنگ‌زدم خونه نبودن و گفتن فعلا نیستیم مقصر شوهرمه که زیادی رو میده

دقیقا مقصر اصلی شوهرته باید با شوهرت حرف بزنی و باهاش سر و سنگین بشی که دیگه مهمون بی اجازه تو دعوت نکنه

چقد بی ادبی😐چطور پسرش گاو نیست اومده تورو گرفته؟خودش فقط گاوه؟گاو بودنش فقط به این خاطرِ که میاد خو ...

خوب کسی که اتقدر بی شخصیته بدون دعوت جایی میره و نیم ساعت میمونه پشت در تازه در باز نمیشه باز دوباره میره ....اگه گاو نیست چیه؟والا گاو ازارش کمتره

بقران گفتم‌بهشون گقتم این هفته ما میایم گقتن وای ما هفته بعد نیستیم و ….دیگه پسرم کلی گریه کرد گفت د ...

از پسرت استفاده کن به شوهرت گیر بده مهمون نمی خوام دوست دارم برم مهمونی مگه ما کلفت مردم هستیم بگو جیغ وداد کنه 

اومدن غذا درست نکن برو تو اتاق بگو کمرم درد می کنه

شما بارداری من دوران بارداری خجالت می کشیدم برم مدرسه محیط زنانه بعد برادر شوهر و شوهر بیشعور و خانواده اش خجالت نمی کشن 

خب ماهی یبار اونقدم‌ زیاد نیس

وقتی فقط خودشون میان دعوت نمیکنن زیاد نیست؟؟؟ هرماه ۱۵ نفر😐

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
عزیزم مریضی بدتره یا باردار بودن!!!؟؟؟ شوهرم میدونه که من چقد اذیتم دلش نمیاد دل اونا رو بشکنه

خب پس باید با  سیاست های  زنانه جلوشونو بگیری 

ولی واقعا خیلی سخته این شرایط کاملا حق داری 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
چجوری به من زنگ‌نمیزنن که

خب توم یه بار وقتی اومدن لج کن واقعا یا همون لحظه که فهمیدی سریع حاضر شو در همه چیو قفل کن کلیدا رو بردار برو واقعا زیاده ماهی 2 بار 15 نفر آدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این دفعه که اومدن به همسرت بگو زنگ بزنه برین شما هم قطعا به همسرت میگن نیستیم دوباره چند روز بعدش بگ ...

افرین این خوبه به خاطر اینکه بچه ات مثلا مهمونی دوست داره به خاطر دل بچه ات هرشب گیر بده بهشون زنگ بزنه شوهرت روشن شه

با شوهرت طی کن بگو یبار دیگه. بدون گفتن به من قبول کردی بیان دقیقه اخر گفتی، همون لحظه میرم بیرون یا جلوشون نیمرو میزارم و میگم من نمیدونستم میاین و خودمم کار دارم امروز که پاشن برن

جلو فامیلات ضایع بشی تا یاد بگیری احترام بزاری به زنت 

بگو همین روش ادامه داره تا مارو دعوت کنن، وگرنه به هیچ عنوان نمیزارم بیان مثل قبل و پذیرایی نمیکنم ازشون

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂