2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایید

121 بازدید | 29 پست

دارم دیوونه میشم دخترم ده سالشه دو تا دندون جلوییشو پارسال درست کردیم الان دیدم دوتای دیگم دارن خراب میشن چهارتا آسیایی ک ۶ سالگی درآورده همش خراب شده داشتم پول جمع میکردم اونا رو درست کنم ک دیدم جلویی خراب شده کوفت بخور الهی یک سره دنبال کیک و شکلات هر چی میگم فایده تداره نمیدونم چیکار کنم میترسم بی دندون شه آخه دختر ای خداا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی دندون ش بهتر ازینه ک بهش بگی کوفت بخوره عزیزم آروم باش و جلوشو بگیر کیک و شکلات خورد بعدش حتمن مسواک بزنه.بعضیا کلا جنس دندونشون بده.واسه منم بده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دو سال پیش حامله بودم دیگه اعصابم نمی‌کشید التماسش کنم بر مسواک بابام ک بیخیال هرابیاش از اون موقع ش ...

تو این سن خیلی مهمه که مسواک بزنه و نخ دندون بکشه

حداقل از الان شروع کن به عادت دادنش، مثلا قانون بذار که درصورتی میتونه روزانه شکلات یا کیک (اونم کنترل شده) بخوره که حتما شب دندوناشو مسواک بزنه و نخ دندون بکشه

بنظرم یه دهان شویه خوب هم بگیر که استفاده کنه

تو این سن خیلی مهمه که مسواک بزنه و نخ دندون بکشهحداقل از الان شروع کن به عادت دادنش، مثلا قانون بذا ...

لثه هاشم همیشه ملتهبه دکترم بردم ی راهکار درست حسابی بهت نمیگن حداقل دلیلشو بهت نمیگن دلشون ب حال ی بچه نمیسوزه

دندونای شیرین خیلی خراب بودن ب نظرت اونا روی اینا تاثیر نذاشتن

بنظرم جنس دندونش از اول هرچی بوده همون مدلی میشه.واینکه رسیدگی واقن مهمه با نمک مسواک بزنه خمیر دندون سمه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
تو این سن خیلی مهمه که مسواک بزنه و نخ دندون بکشهحداقل از الان شروع کن به عادت دادنش، مثلا قانون بذا ...

به خدا من هر چی قانون میزارم باباش خراب میکنه مثلا دوسش داره مثلا نمیخاد سخت بگیره نمیدونم‌چجور جلوی باباش وایسم 

بنظرم جنس دندونش از اول هرچی بوده همون مدلی میشه.واینکه رسیدگی واقن مهمه با نمک مسواک بزنه خمیر دندو ...

اخه از الان خیلی زوده کی رو دیدی تو این سن دندونای جلوشو درست کنه اخه

اخه از الان خیلی زوده کی رو دیدی تو این سن دندونای جلوشو درست کنه اخه

دخترخاله من از بچگی تا ۷ سالگی اصلا پیش دندون پزشک نرفته بود چون خاله ام فکر میکرد دندوناش سالمن

اولین بار که بردش دندون پزشکی مجبور شد دندون خرابش رو بکشه