2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150151 بازدید | 896 پست
وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

اتفاقا پدر و مادر وظیفشه بچه رو بزرگ کنه و همیشه حمایت کنه ...

مگه بچه به انتخاب خودش میاد نتیجه تصمیم دونفر میشه بچه 

نمیتونن مسئولیت پذیر باشن نیارن ... والا 

شما از اون مادرا میشی که میخوای رس بچه هات رو بکشی و دهنشون رو سرویس کنی به خاطر اینکه بزرگشون کردی 

خدا به فریادشون برسه واقعا ....

همه ی زندگیم ...بچه هام... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهر منم همین بودن هر وقت و بی وقت می اومدن 

حالا من نمیتونستم برم بعد چن وقت که تونستم ی اکیپ درست کردم و هفته ی یبار خونشون رفتم دونه دونه خونه همشون بعد کم کم گم شدن 

تنها راهش اینه که توهم با یه اکیپ تند تند بری خونشون 

اون موقع اونا م کمتر میان

خانواده شوهرت چرا به شوهرت زنگ میزنن مگه تو آدم نیستی چرا اینطورین

وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

خیلی احساس صمیمیتو گرمی میکنن بشینن تو خونه هاشون اسی رو دعوت کنن با اون وضعیتش نمیتونه مدام مهمونی بده.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
جدی نمیدونستم ...پس خدا به داد زنش برسه و بعد بچه هاش چقدر پرو و طلبکار ...

اگه انقدر عاشق رفت و آمده فک و فامیلا خانمش اکیپی بیان خونش.. بالاخره مادر خانمش زحمت کشیده بچه بزرگ کرده وظیفه اقاس ک احترام بزاره... همین ایشون ک الان کاسه داغتر آش شده چهار دفعه ک خانواده خانمش بیاد روزگارش رو سیاه میکنه با این اوضاع .. 

خالم با شوهر ودوتا بچه گندش یه هفتس اومدن خونم من شهر دیگم حالا من یکماه شهر اونا خونه پدرم بودم یبار زنگ نزد دعوتم کنه پرو پرو پاشدن اومدن سر من

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜