2777
2789
عنوان

شوهرتون چجوری میاد منت کشی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7684 بازدید | 77 پست
سکته مغزی کرد فقط با۲۳سال سن دنیابی رحمه!

خدا بیامرزدشون 

خیلی جوون بوده

بچه نداری

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
همسر من میاد بغلم میکنه و شروع میکنه حرفای دلبرونه 🤭که تو همه کس منی ستون خونه ای و لعنت به من که ن ...

لعنتی😂😂🤣

پس همیشه قهرکن😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولاش سر سنگین 

سرد جواب میده کم کم سعی میکنه صحبت کنه حالا مثلا با کلمات عادی 

ناهار چی داریم  کنترل کجاست و این چیزا 

هی رفتارش  گرم تر میشه 😂

یا مثلاً غذا درست میکنم میاد میگه چی کار میکنی چی درست می‌کنی 

منم خیلی سرد میگم 

غذا

دیگه کم کم میاد سمتم 

میگه هنوووزم ناراحتی 

کینه ای 😂😂

بعدش حالا بغلم می‌کنه یا بوسم می‌کنه 

و بعدش هم شوخی و اذیت

بعضی وقتا هم قربون صدقه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
اره لعنتی هیچوقت نمیتونم‌ناز کنم دیر اشتی بشمب قول شما زود نیشم‌ تابناگوش‌یاز‌میشه😂😂

چقدر شبیه منی

منم همینم

من همیشه میرم تو اتاق و شوهرم با پسرم میان به زووووور میبرنم پیش خودشون بعدم شوهرم سرررریع میگه خب چ ...

عالیه😁😁

اولاش سر سنگین سرد جواب میده کم کم سعی میکنه صحبت کنه حالا مثلا با کلمات عادی ناهار چی داریم کنترل ...

کاملا تصورتون کردم😂

همسرم میگه دیگه از من و تو گذشته که بخوایم قهر کنیم ما الان دوتا بچه داریم قهر مال بچه هاس.آخ حرصم م ...

ماهم دوتا بچه داریم

من خیلی کم قهر میکنم ولی خب مثلا گاهی سکوت میکنم و یکم تو خودم میرم اون سریع زبون اصفهانیه راه میندازه😂

ممنون عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه! یه پسر۲ساله دارم!

بگردم براش😔😔😔😔😔بچه ها خیلی گناه دارن 

بخدا ی هفته میرم خونه مامانم پسر دوسالم بیچارم میکنه از بس سراغ باباشو میگیره

چه درد تلخیه خدا بهت صبر بده 😭😭😭

ماهم دوتا بچه داریممن خیلی کم قهر میکنم ولی خب مثلا گاهی سکوت میکنم و یکم تو خودم میرم اون سریع زبون ...

آره خب قهر کردن زیادی سردی میاره منم قهر نمیکنم فقط سر سنگین میشم که همسرم طاقت همینم نداره.وقتی میخواد حرصمو دربیاره و جوابشو بدم میگه ما دیگه سن وسالی ازمون گذشته بعد یه نیشخند میزنه و زیر چشمی نگاه میکنه😂

بگردم براش😔😔😔😔😔بچه ها خیلی گناه دارن بخدا ی هفته میرم خونه مامانم پسر دوسالم بیچارم میکنه از بس ...

فداتشم عزیزم بله واقعا سخته منم تواین راه واقعاکم اوردم با۲۳سال سن هم مادرم هم پدر پسرم بشدت وابسته باباش بود الان که نیس واقعا روزی راحت۷ساعت رو باگریه میگذرونه!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن