2777
2789
عنوان

حیف اسم کلمه مادر که رو بعضی هاست

211 بازدید | 17 پست

که فقط بلدن بزان کمی فهم و شعور و مسئولیت و گردن گرفتن و تربیت کردن درست بلد نیستند امروز یه کلیپ تو اینیستا دیدم زن و مرده از هم طلاق گرفته بودن بچه هشت سالش بود گریه میکرد می‌گفت تو مامان منی می‌گفت نه من ترو نمی‌شناسم بچه می‌گفت تو از شش سالگی منو بردی مدرسه و آوردی بهش میگفت گمشو از اتاقم بیرون و میخواست پیش پدرش بذاره بره دنبال دوست پسر بازیش 

حتی اون حیوون هم که از رو غریضش بچه دار میشه بچش رو دوست داره اگه نزدیک بچش بشی بهت حمله می‌کنه 

حیف اسم مادر تو از اون حیوون هم پستری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی عزیزم ؟ اینا سناریو دارن برای ویو گرفتن از این آتاشغالا بازی میکنن یه سری هرزگی و نرمالیزه میکنن برای پول خاک دو عالم بر سرشون 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
خوبی عزیزم ؟ اینا سناریو دارن برای ویو گرفتن از این آتاشغالا بازی میکنن یه سری هرزگی و نرمالیزه میکن ...

اصلا بگیم ساختگی گوه میخوره با احساسات بچه هشت ساله بازی می‌کنه 

واقعا هستن مادرایی که فقط اسم مادر و دارن یدک میکشن ولایق مادری نیستن

ولی ایناییم که تو اینستا هست برا جذب فالووره زیاد باور نکن

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

منظورم کلا والدین هست که متاسفانه این خانوم همچین رفتاری با بچش کرد

هعی خدا کاش ادما هیچوقت بچه دار نشن بخدا روزی صد بار ارزوی مرگ میکنم و همیشه برام سواله پدر و مادر برای چی باید بچه بدنیا بیارن خدا لعنت کنه که فقط میزان و نمیتونن نگه دارن

لا حول ولا قوة الا بالله 
اصلا بگیم ساختگی گوه میخوره با احساسات بچه هشت ساله بازی می‌کنه

برای پول هرکاری میکنن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اصلا بگیم ساختگی باشه غلط می‌کنه بخاطر یه کلیپ با احساسات بچش بازی می‌کنه

خب پول میگیره راه درامدشه ...یادمه اولا که اینیستا ویوتیوب اومده بود تصمیم گرفتم شروع کنم پسرابجیم گفت خاله اولش خوبه بعد برای درامد غذورت ابرو همه رو میذاری زیر پا دیگه اون حیا و حریم خصوصی زندگیت ازبین میره 

واقعا هستن مادرایی که فقط اسم مادر و دارن یدک میکشن ولایق مادری نیستنولی ایناییم که تو اینستا هست بر ...

حالا بگیم این ساختگی اولا غلط کرده بخاطر یه کلیپ با احساسات یه بچه بازی کرده دوما تو جامعه از این موارد زیاده 

من چند سال پیش تو مدرسه معاون بودم 

یکی از معلم ها دختر کلاس ششم از ماشین مردی. پشت مدرسه آورد بیرون 

اومدن داخل مدرسه زنگ زدم پدر دانش آموز گفت من نیستم ماموریتم اگر پول میخوای شماره کارت بده اگر مسئله درس و مشقه زنگ بزن مادرش(من چیزی نگفتم زنگ زدم مادره)

مادرش جواب داد خانم تو رو خدا زنگ نزن من نامزدم ناراحت میشه تازه می‌خوام زندگی شروع کنم 

المیرا با مادر بزرگش زندگی می‌کنه هر مسئله هست به اون بگین 

بعدا مشاوره مدرسه با این بچه صحبت کرد و فهمید تو گروه چت کرده با این آقا . از سر تنهایی بوده 

پدر و مادرش هرچی پول میدادن میده به این آقا 

و اخرین بار مادرش عید دیده و چند ساله پدرش ندیده

😔