2777
2789
عنوان

شوهرتون چجوری میاد منت کشی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7687 بازدید | 77 پست
فداتشم عزیزم بله واقعا سخته منم تواین راه واقعاکم اوردم با۲۳سال سن هم مادرم هم پدر پسرم بشدت وابسته ...

الهی

دلم خون شد

ببرش خونه پدربزرگ ها و عمو یا دایی

هرچندهیچکس بابا نمیشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آره خب قهر کردن زیادی سردی میاره منم قهر نمیکنم فقط سر سنگین میشم که همسرم طاقت همینم نداره.وقتی میخ ...

نقطه ضعف دادی دستش پس😁😁😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیدلم خون شدببرش خونه پدربزرگ ها و عمو یا داییهرچندهیچکس بابا نمیشه

باخونواده شوهرم توی یه خونه زندگی میکنیم عموهاش پیشش هستن دایی نره خونه پدرمم اخر هفته میرم ولی خب اعصاب و روانم کاملا نابود شدس!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

باخونواده شوهرم توی یه خونه زندگی میکنیم عموهاش پیشش هستن دایی نره خونه پدرمم اخر هفته میرم ولی خب ا ...

حق داری واقعا

دقیقا.منم میگم خواهرات و عمه ت سنی ازشون گذشته (البته عمه نداره کلا)😂😂فقط آروم لبخند میزنه و میره ...

مردا زرنگن واکنش نمیدن😁😁😁

باخونواده شوهرم توی یه خونه زندگی میکنیم عموهاش پیشش هستن دایی نره خونه پدرمم اخر هفته میرم ولی خب ا ...

توهمونی ک شوهرت سرطان گرفت فوت شد و بهت میگن عقد برادرشوهرت شو؟ 

❤️

ن عزیزم همسرم سرطان نداشتن سکته مغزی کردن!

اهان اخه یه کاربر بود اونم مث شما شوهرش ۲۳سال داشت وخودش ی سال از شوهره بزرگتربدد و ی پسر ۲ساله داشت اونم گف همسرم نگو سرطان داره و ماندونستیم بعد یهو حالش بدمیشه میبرن دکتر اونجا مغزش سکته کرده و کلی اندام بدنش ازکارافتادن و تموم کردع 

❤️

اهان اخه یه کاربر بود اونم مث شما شوهرش ۲۳سال داشت وخودش ی سال از شوهره بزرگتربدد و ی پسر ۲ساله داشت ...

ن عزیزم همسرم توخونه ازدنیارفت!خداهمسرایشون روهم بیامرزه و جاشون بهشت برین!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

ن عزیزم همسرم توخونه ازدنیارفت!خداهمسرایشون روهم بیامرزه و جاشون بهشت برین!

خدا همسرتورم بیامرزه و درارامش باشه ایشالا که یه زندگی جدید و اروم رو تجربه کنی 

❤️

سلام عزیزم خوبی؟مرمری جان و عروسک باف هستم و عروسکای خوشگل و شیک میبافم طبق سفارش مشتری.اینجا هم به مامانایی که نی نی دارن اطلاع میدم که اگه خواستید براتون ببافم.نمونه کارام چند تاپیک آخرم هست😍🌷🥰

سلام عزیزم خوبی؟مرمری جان و عروسک باف هستم و عروسکای خوشگل و شیک میبافم طبق سفارش مشتری.اینجا هم به ...

سلام گلم خوبی

ممنون 

در اولین فرصت میبینم