2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای فقط شکم و پهلوت بره 

فقط حلقه عاااااالیه 

تا آخر عمرت روزی یک ربع بزن 

اراده کن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اگه میخوای فقط شکم و پهلوت بره فقط حلقه عاااااالیه تا آخر عمرت روزی یک ربع بزن اراده کن

گودی کمر میده که 

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

گودی کمر میده که

من خودم گودی کمر داشتم باسنم بزرگه 

ولی الان دوساله هیچ تغییری نکردم فقط شکم و پهلو کوچیک شدن 

یک پات باید بذار جلو یک پا عقب اینطوری اصلا کمر درد نمیگیری من ۱۲ سانت تو دوسال شکمم رفته تو الان تخت شده 

خیلیا میگم چربی آب نشده فقط حلقه چربی فشار داده رفته شکمت ول کنی برمیگرده گفتم منکه راضیم فوق آخرش ول نمیکنم روزی یک ربع چیزی نیست که!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

میگن حلقه فقط ۱۰ دقیقه باید زد بیشترش برا کمر ضرر داره

اصوتی بزنی هیچ مشکلی نداره بالاتر گفتم

میگن حلقه فقط ۱۰ دقیقه باید زد بیشترش برا کمر ضرر داره

اصولی بزنی هیچ مشکلی نداره بالاتر گفتم

من خودم گودی کمر داشتم باسنم بزرگه ولی الان دوساله هیچ تغییری نکردم فقط شکم و پهلو کوچیک شدن یک پات ...

عه

پس حلقه ام را برم از انباری بیارم 

البته تخت تختم 

برا پیشگیری

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻