2777
2789
عنوان

شوهرتون چجوری میاد منت کشی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7682 بازدید | 77 پست
ترفند من اینه ک بدونم مقصر بودم بهش پیام‌میدم و‌میگم‌میدونم‌اشتباه کردم ببخش اونم میگه توهم بخاطر حر ...

بنظرم بغل خودش کلیییی عذر خاهیه😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای اصفهانی ها خیلی قشنگ حرف می زنن😍

حییییلییییی 

بیرون میرم ازخونه لذتتت میبرم از حرف زدنشون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره😂جالا ببین شنیدنش چه میکنههرچی میخام زیپ دهنمو وانکنم نمیشه😂

اشکال ندارد بخند دنیا دو روز 

زود آشتی کنید تو قهر هیچ چیز به جز دلخوری نیست 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
منکه ندارم. خواهر میگه شوعرش وقتی میخواد اشتی کنه میره غذا میخره میاره میگه بیا بخور😐

شکموعه مگه😁

همسر من میاد بغلم میکنه و شروع میکنه حرفای دلبرونه 🤭که تو همه کس منی ستون خونه ای و لعنت به من که ناراحتت کردم ببخشید.بعد میبینه که من سکوت کردم و چیزی نمیگم میگه راستی اون روز گفتی چی لازم داری میخوای بخری اون موقع نیش و زبونم باهم باز میشن😂

بنظرم بغل خودش کلیییی عذر خاهیه😍

اره لعنتی هیچوقت نمیتونم‌ناز کنم دیر اشتی بشم

ب قول شما زود نیشم‌ تابناگوش‌یاز‌میشه😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اصلا منت کشی بلد نیست حتی اگه تقصیر خودش باشه یجوری رفتار میکنه انگار من مقصرم حالمو بهم میزنه

😢😢😢

ن الان نیس دیگه۴ماهه زیرخاکه خداازم گرفتش😐

وای حالم گرفته شد

چرا اخه

میاد بدنمو ماساژ میده و.......😂

و‌.....

موارد خاک بر س ری اتفاق میوفته😁😁😁

من همیشه میرم تو اتاق و شوهرم با پسرم میان به زووووور میبرنم پیش خودشون بعدم شوهرم سرررریع میگه خب چایی بزارم بخوریم؟ شام چی بخوریم؟ فیلم ببینیم؟ میخای ببرمت بیرون؟ و اینگونه مجبور میشم جواب بدم و ختم به خیر 🤣

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

شوهر من میاد مثل بچه ها زیر چشمی بهم نگاه نگاه میکنه

🥺🥺🥺