2777
2789
عنوان

میگه این ماه پولتو نمیدم 😐 کمک

167 بازدید | 5 پست

بچه ها من ادمین یه پیج اینستا هستم کلی هم فعالیت میکنم براش بهم گفته این ماه پول ندارم ماه بعد هر دوتا برج و یه جا میدم کلا هم یک و هفتصد بیشتر نیس بهش گفتم زودتر بده میگه هیچی ندارم چیکار کنم الان 🥺 خودم لازم دارم

بگو به من چه قرض کن. خب تو ادمینش هستی اصلا فروش نداشته توی این یک ماه؟

بعد یک و هفتصد که باید کلی پول اینترنت و قندشکن و اینا بدی. اصلا میصرفه برات؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
بگو به من چه قرض کن. خب تو ادمینش هستی اصلا فروش نداشته توی این یک ماه؟بعد یک و هفتصد که باید کلی پو ...

ن والا صرفه زیادی نداره چون آشنا مامانم بود قبول کردم این قیمت، پیجش بیشتر برای اعتبارشه مشتری های خودشو داره 

الان موندم چجوری بگم یکم به خودش بیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن والا صرفه زیادی نداره چون آشنا مامانم بود قبول کردم این قیمت، پیجش بیشتر برای اعتبارشه مشتری های خ ...

به مامانت بگو پس بهش بگه حالا چون دخترم آشناست قرار نبست ازش سواستفاده کنی

بنظر من وقتتو هدر نده. توی کارایی حضوری همین تایم رو بذاری پول بیشتری میتونی در بیاری

۱/۷۰۰ پولی نیست که طرف نتونه جور کنه وقتی مغازه داره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یا بگو تا وقتی حقوق ندی توی پیجت فعالیت نمیکنم. بگو پس مثلا منم میتونم یه برج کار نکنم و برج بعدش بیام دو برابر فعالیت کنم بنظرت جبران میشه؟ من روی پولم حساب کردم شاید توی اون تایم برنامه خاصی داشتم براش