2777
2789
عنوان

خیرات و صدقات

114 بازدید | 15 پست

چند وقت پیش سر یه قضیه به دلم افتاد برای خرید نان خیرات بدم ، سرچ کردم بنیاد خیریه وفاق سبز علوی رو پیدا کردم و گاهی از طریق این بنیاد پول واریز میکنم. 

حتی میتونید هزار تومن هم واریز کنید. 

🌸 خودتون هم حتما تحقیق کنید ، بعد اگر معتبر بود ، اونوقت اگر دوست داشتید کمک کنید. 

مردم خیلی بی تفاوت شدن نسبت به فقرا چون زندگی خودشون تجملاتی شده دگ پول نمیمونه به فقیر بدن همیشه هم مینالن وضع بده تولدهای لاکچری با خرج بالا میگیرن ده میلیون تو یه شب برای فامیلای خودشون که اونام وضعشون خوبه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

احسنت اره اینجور جاها خوبه خیرات کنی من در عابر بانک که می رم بزنی کارت به کارت نیکو کاری میاد بد بزنی موارد دیگر بیماری های خاص میاد من همیشه صدقه آنجا میدم گفتم اگه کسی خواست میتونه از اون طریق کمک کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم خیلی بی تفاوت شدن نسبت به فقرا چون زندگی خودشون تجملاتی شده دگ پول نمیمونه به فقیر بدن همیشه هم ...

با خودم میگم شاید اگر یه وقتایی آدم به یک شکلی این موضوعات رو مطرح و یادآوری کنه ، شاید اثر مثبتی داشته باشه. 🌸

البته واقعا آدم هایی هم هستن که تو مراکز خیریه مختلف کمک میکنن. 💚

احسنت اره اینجور جاها خوبه خیرات کنی من در عابر بانک که می رم بزنی کارت به کارت نیکو کاری میاد بد بز ...

بله درسته. 

حتی گاهی برام پیش میاد از موضوعی نگرانی دارم ، وقتی کمک میکنم حتی با مبالغ کم ، آرامش میگیرم یا مثلا اتفاق بدی بوده ولی برام به خیر میگذره. 

خدا به همه ما کمک کنه واسطه خیر و خوبی باشیم. 💚💖

بله دفتر اصلی تهرانه. اما تو چند تا استان قرارگاه دارن.

شما حضورى رفتين اقلام خشك قبول ميكنن؟؟

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
من مدت کوتاهیه با این بنیاد آشنا شدم و فعلا فقط پول واریز کردم. در مورد اقلام خشک اطلاعی ندارم.

من رستوران دارم ميتونم تو غذا كمك كنم اگر اطلاعاتى داشتين خبر بدين ممنونم

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
باشه اگر مطلع شدم بهتون خبر میدم.

ممنونم