2777
2789

سلام دوستان 

امروز رفتم سونو ۶هفته و ۲ روز بودم تاریخش درست بود با اخرین پریودیم..

منتها کیسه زرد و فتال پل دیده نشد

هماتوم ۲۳×۱۶ دیده شد

و ساک ۱۴ میل دفورمه..

فکر کنم هیچ کدوم نشونه ی خوبی نیستن برای من که قبلا دو تا سقط هم داشتم..

کسی تجربه ای داره

ایا امیدی هست

دلیل اینهمه سقط و بارداری پوچ چیه خسته شدم..

و آیا کلینیک ابن سینا خوبه برای بعدا برم تحت نظرشون باشم؟؟

The less you think, the more you believe.Richard Hawkins

سلام شوهرت واریکوسل نداره؟؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته صبرکن ولی خب واقعیتو بخای ساک نباید دفرمه باشه عزیزم عزیزم اگر خدای نکرده نموند ب هیچ عنوان بدون اینکه تحت نظر باشی بچه دار نشو بدنتو نابود نکن آن شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد 

دو هفته صبرکن ولی خب واقعیتو بخای ساک نباید دفرمه باشه عزیزم عزیزم اگر خدای نکرده نموند ب هیچ عنوان ...

فدای تو عزیزم.متأسفانه خونریزی هم ندارم دکتر بی مغزم شیاف داد کلا جاشو محکم کرده

عزیزم منم تازه سقط کردم اونم تو ۱۲ هفته، حالتو درک میکنم😔حالا چندروز دیگه برو سونو انشاالله همه چی ...

قربونت گلم خیلی سخته سه بار سقط دارم از غصه میمیرم..حکمت خدارو شکر نمیدونم اونی که نمیخواد بهش میده و خودش با دست خودش سقط میکنه ما که آماده ایم و عاشق بچه ایم نمیدونم‌چه حکمتی داره

یا خودت غلظت خون نداری؟؟الان هماتوم یکی از علل خون درست نرسیدن به بچه هست

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
قربونت گلم خیلی سخته سه بار سقط دارم از غصه میمیرم..حکمت خدارو شکر نمیدونم اونی که نمیخواد بهش میده ...

آره بخدا عزیزم، من الان ۲۰ روزه دیگه زندگی ندارم ازبس غصه خوردم، تازه بچم خداخواسته هم بود، ولی بعضیا براحتی بچشونو با دست خودشون میکشن