2777
2789
عنوان

ب نیت ازدواج اومدم بازار چی بخرم

151 بازدید | 11 پست

من با کسی که دوسش دارم نیتم اینه پولدار شه بتونیم ازدواج کنیم کار خوب گیرش بیاد چی بخرم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه برا بازار رفتنم نیت میکنید  

خوشبخت باشین و به هم برسین ولی اینا خرافاته بنظرم 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

خرإفات

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

پس چطور خیلیا بهش میرسن اگه خرافاته

قدیما به این کار میگفتن نیت الان مدرن ترش شده قانون جذب و خیلیا اعتقاد دارن 

ولی بنظرم تلیق هست بیشتر تلیقن حس خوب برا کسایی که اعتماد به نفس خوبی ندارن قبولوندن این باورها کار خوبیه 

باز میتونید قانون جذب سرچ کنید یه سری منابع علمی هم درموردش میاره

شاید اصلا واقعیت داشته باشه ولی من نمیتونم باورش کنم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
قدیما به این کار میگفتن نیت الان مدرن ترش شده قانون جذب و خیلیا اعتقاد دارن ولی بنظرم تلیق هست بیشتر ...

اره بیشتر قانون جذبه من یه کتاب قانون جذب داشتم که یه داستانی توش بود دختره رفته لباس عروس خریده اونم بعد چند هفته بایکی اشنا شد و ازدواج کرد اینا هم یجورایی اینجور به ارزوهاشون میرسن منتها یکی اسمشو میزاره حاجت گرفتن یکی قانون جذب و...

عزیزم برا ازدواج میخای؟حلقه بدل یا شال سفید بخر

من لوازم آشپزخانه خریدم یه پسر دستفروش بود دلم نیومد ردش کنم دیگ گذاشت تو کیسه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️