2777
2789
عنوان

بازم اشتباه پزشکی جوون یه آدمو گرفت

1301 بازدید | 48 پست

پسردایی شوهرم بیچاره جوون بود ۳۵سالش بود

دیسک کمر داشته عمل میکنه بعد از عمل دکتر براش آمپول رقیق کننده خون نمینویسه و دچار آمبولی میشه و خون لخته وراد قلبش میشه و اول ایست قلبی میکنه که احیاش میکنن و بعد هم تو کما میره و متاسفان بعد از ۵ساعت فوت میشه

دیروز عمل داشته و امروز این اتفاق براش میفته

همش تو یک روز

زنش بیچاره شوکه هست

یه پسر سه ساله هم داره، زن داداشش میگه دیروز تو بیمارستان بهم گفته که زن عمو به این اقاهه بگو من دیگه دلم برای بابام تنگ شده میخوام برم ببینمش..میگه بهش گفتم بیا بریم بابایی پس فردا صبح دیگه میاد پیشت😭😭

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا لعنتشون کنه 😭😭😭😭

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

یعنی همش بخاطر تجویز نکردن یه آمپول جوون دسته گل پرپر شد

زنش گفته دکتره شوهرمو کشت 

ولی خب شکایت هم کنه کسی جوابگو نیست

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

خدا لعنتشون کنه اونایی که دل بکار نمیدن...

وقتی مامانم سنگ صفراشو عمل کرد رفت زیر دست ی خانم دکتر خنگ و گیج

تسلیت میگم عزیزم

خدا به خانوادش صبر بده

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

من که اصلا باورم نمیشه هفته پیش دیدمش

واقعا آدم از یک ثانیه بعد خودش خبر نداره

دکترا به شدت پشت هم هستند و واقعا شکایت راه به جایی نداره من الان تو محیط بیمارستانم دارم میبینم با چشمام یه اتفاقاتی میفته باور نکردنی   

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
وای خدا دلم اتیش گرفت حرف بچه شو گفتی 

منم جیگرم آتیش گرفت براش

هنوز بهش نگفتن باباش مرده

بردنش خونه خاله ش

خدا لعنتشون کنه اونایی که دل بکار نمیدن...  وقتی مامانم سنگ صفراشو عمل کرد رفت زیر دست ی خانم ...

ممنون عزیزم

نمیدونم چرا اینقدر اشتباهات پزشکی بالا رفته

سر زایمان خودم دکترم بلاهایی به سرم اورده که هنوز مثل اول نشدم.

وجدان که ندارن هیچ، سوادم ندارن بدبختی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.