2777
2789
عنوان

همسايه مردم آزار و

302 بازدید | 25 پست

بارها بهشون تذکر دادیم که ماشین جلو درب خونه ما پارک نکنید ولی بار ها اینکار رو کردن.... شیطونه میگه با آجر بزنم شیشه ماشینشون رو بیارم پایین... خدا لعنتشون کنه... یه بار هم زدن به ماشین ما وقتی بهشون گفتیم گردن نگرفتن.... چیکارشون کنم دگیه  واقعا بی فرهنگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن ما هرجا میریم یه پیرزن میاد فضولی جدیدا رفتیم یه جا پیرزنه اومده میگه باید میومدین در واحد مارو میزدین خودتونو معرفی میکردین ... واااا که چی بشه ؟؟؟ عجب چیزایی میشنوم من ...

دوربین مدار بسته نداره کوچمون

با گوشی خودتون عکس‌ فیلم بگیرید ازشون هیچ عیبی نداره

دادگاه نیازمند مستندات و مدارک هست مشکلی پیش نمیاد

قبلش نیاز بع صورت جلسه گزارش ۱۱۰ دارید اونم بزارید رو پرونده

با گوشی خودتون عکس‌ فیلم بگیرید ازشون هیچ عیبی ندارهدادگاه نیازمند مستندات و مدارک هست مشکلی پیش نمی ...

ول کن بابا ما ته همه اینارو رفتیم دشمنی میشه کاری هم نمیکنه دادگاه

ول کن بابا ما ته همه اینارو رفتیم دشمنی میشه کاری هم نمیکنه دادگاه

البته دادگاه مال ادم هایی که میترسن

یبار جلو خونه ویلای قدیمی ها پارک کردن همسایه چنان منو داداشم داد زدیم تهدید کردیم خانواده مرده رو ذیکه روزی نزاشتن

بعضیا رو باید با زور بازو فرهنگ سازی کرد