2777
2789

سلام دوستان کیا با علاقه رفتن الهیت و از رشتشون راضی ان ؟ لطفا فقط کسایی که راضی ان بگن خودمم میدونم بازار کار نداره ولی من دنبال کار نیستم  میخوام ببینم در چه حد با احادیث و علم رجال اشنایی پیداکردبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشناسی پایان نامه نداره ،ارشد پایان نامه داره ،اساتید دانشگاه اراک رو حجاب ومتانت فرد حساس اند به خصوص استاد حقی (از تاپیکات فهمیدم اراکی هستی)،من ۸ترمه تموم کردم ،نحو سخت ترین درس الهیات هست ،بهترین استاد الهیات تو دانشگاه اراک استاد دسترنج هست ولی همشون خوبن به شرط اینکه سر کلاساشون فعال و موجه باشی ،بازار کار تقریبا صفره   

اگه چادری و با ایمان هستی برو چون مانتویی یا مقید نباشی از سمت اطرافیان دچار سرخوردگی میشی ولی اگه م ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم بله چادری ام خودمم تو زمینه ی احادیث مطالعات داشتم شما تونستین کامل با کلاسای دانشگاه عربی رو یاد بگیرین ؟من این موضوع خیلی برام مهمه که بتونم به عربی مسلط شم چون خارج از دانشگاه ارادشو ندارم بلکه بتونم با دانشگاه پیش برم و یادبگیرم

مرسی از توضیحاتت عزیزم بله چادری ام خودمم تو زمینه ی احادیث مطالعات داشتم شما تونستین کامل با کلاسای ...

خواهش میکنم عزیز،نه اصلا الهیات اونقدر مکالمه کار نمیکنن،تمرکز الهیات بیشتر روی قواعد هست ،برای تسلط زیاد به زبان عربی باید ادبیات عرب بخونید که در اون صورت میتونید مترجم بشید و تسلط بالا داشته باشید