2777
2789
عنوان

نمیدونم در مورد بزرگترین مشکل زندگیم با کی مشورت بکنم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 89 پست
پیک نیک خوبه عزیزم کاش شیشه هم مثل تریاک بود ولی متاسفانه نیس😔

الان فک کن طلاق گرفتی خب شوهره اگه روزی دوبار میکشید نیشه ده بار از ناراحتی ،خودتم همچی خوشبخت نمیشی همه چیو هم ک زده بنامت من باشم میمونم اگه ازدواجم کنی گیر یه مرد سالم سالم اما بد اخلاق غرغرو بیوفتی چی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دقیقا شوهر من با مواد و بدون مواد شخصیتش زمین تا آسمون تغییر میکنه

توروخدا اگه موندی نذار بچه داربشی .....ادم معتاد همون بمیره بهتره(میدونم همه الان میان میخورنم ولی چون خودم دوتا ازشون دارم و بیست سال باهاشون درگیرم هنوزم حرفم همینه) 

چنان ذات و بته ادم هارا تغییر میده که حاضرن زن و بچشون را بفروشن ...اوایل اینطور نیستن و ب مرور زمان نابود میشن و نابودهم میکنن دیگران رو ...من گاهی فیلم زامبی ها که میبینم میشینم ب گریه کردن و میگم اینا همون معتادهای روی زمینن که ادمها باید ازدستشون فقط فرار کنن ....تا کسی نداشته باشه نمیتونه درکت کنه و حتی کمکت کنه ....برو پیش چندتا روانشناس خبره و با کسایی هم کلام شو که همدردت هستن و بهترین تصمیم زندگیت را بگیر ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین اگه طلاق بگیری 

غیر ممکنه بتونی مردی رو پیدا کنی

که مثل همسرت عاشقت باشه 

معلومه خیلی دوستت داره 

طلاق نگیر 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

الان فک کن طلاق گرفتی خب شوهره اگه روزی دوبار میکشید نیشه ده بار از ناراحتی ،خودتم همچی خوشبخت نمیشی ...

چن خودت نداشتی و از نزدیک ندیدی حق داری طرز فکرت این باشه ....منم جات بودم همین افکار انسان دوستانه راداشتم ولی حیف که چشیدم چه کوفتیه ....اگه دیده باشید اوایل تاپیک گفتم بمون بعد ک دیدم بچه نداره گفتم تاپای ی بی گناه دیگه راهم ب این دنیا بازنکردی فقط فرار کن .

اعتیادش باعث شده اخلاقی یا رفتاری یا جنسی مشکل داشته باشه

بله همینکه میره بیرون دیر میاد خیلی عذابم میدهدمثلا العان گفت دودقیقه برم بیرون سیگار بخرم زود زود میام دو ساعته رفته نیمده

باباااااااااا اعتیاد به شیشه داره ها یه جوری از عشق حرف میزنین که انگار فقط سیگار کشیده و استارتر بهونه ی الکی برا رفتن میاره،طرف شیشه میکشه میدونین یعنی چییییییی این آدما دچار توهم میشن و ممکنه اعضای خانواده رو هم بکشن 

اگر پیک نیک بود من اصلا به جدایی فکر نمیکردم

اره من میگم اگه پیک نیک بود خوب بود بخدا اصلا عالی بود 🥲 ولی حیف که نیست😔