2777
2789
عنوان

نمیدونم در مورد بزرگترین مشکل زندگیم با کی مشورت بکنم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 89 پست
ببین اگه طلاق بگیری غیر ممکنه بتونی مردی رو پیدا کنیکه مثل همسرت عاشقت باشه معلومه خیلی دوستت داره ط ...

عشق برای یه آدم شیشه ای واقعا کشکه این استارتر حتی از ترس اینکه بلایی سر بچه اش نیاد نمیتونه بچه دار شه چندوقت پیش شنیدم یه پدر و مادر شیشه ای سر بچه ی ۳ ساله شون رو بریدن و انداختن توو قابلمه کله پاچه درست کنن.اسی تو کا بچه نداری لطفا لطفا خودتو نجات بده  مبادا بچه دار شی

خنده مکنی؟

اخه من کاری با تو نداشتم خودت اومدی ب من میگی 

چرت میگی بهت میگم تحمل نظر مخالف رو داشته باش

میگی ولم کن اول صبحی حوصله ندارم

خوب پا برهنه اول صبحی نیا تو پست مردم ج اینو اونو بده

از خود درگیریت خنده ام گرفت

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا العان به خاطر همین بچه‌دار نشدم

به نظر من ده تا خونه و ماشین هم به نامت کنه ارزش نداره چون آدم یک شب هم با خیال راحت سر رو بالش نمیذاره بچه دارندو فقط چون تا آخر عمرت باید با عذاب زندگی کنی وحتی به اندازه ی دستشویی رفتن هم نمیتونی بچه رو بذاری پیش باباش 

بی تربیت گمشو بیرون از سایت زنونه

خیلیییییییییی بیشعوره این نفرین‌شده(کاربر) مرده اومده سایت زنونه مزاحمت. هم ایجاد میکنه 

تو یه تاپیکه دیگه ب من حرف زد من فک کردم دختره جوابشو دادم دیدم مرده گزارش زدم هرجا دیدینش گزارش بزنید

همونم بده و مخربه ادمو از کار و زندگی میندازه

اره دیگه اعتیاد حتی ب سیگار و قلیون هم ک ی چی عادیه بده وای بحال اینها ولی خب تریاک درمقابل شیشه هیچه....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....