شوهرم اعتیاد داره خونه به نامم کرده ماشین به نامم کرده وسایل خونه همه تکمیله فقط اعتیاد داره با هیچیم کاری نداره کلا تو زندگی حرف حرف منه ولی خوب به خاطر اعتیادش آرامش ندارم العان بیت دو راهی گیر کردم که جدا بشم یا همینطوری باهاش ادامه بدم
ببین اگه طلاق بگیری غیر ممکنه بتونی مردی رو پیدا کنیکه مثل همسرت عاشقت باشه معلومه خیلی دوستت داره ط ...
عشق برای یه آدم شیشه ای واقعا کشکه این استارتر حتی از ترس اینکه بلایی سر بچه اش نیاد نمیتونه بچه دار شه چندوقت پیش شنیدم یه پدر و مادر شیشه ای سر بچه ی ۳ ساله شون رو بریدن و انداختن توو قابلمه کله پاچه درست کنن.اسی تو کا بچه نداری لطفا لطفا خودتو نجات بده مبادا بچه دار شی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من ده تا خونه و ماشین هم به نامت کنه ارزش نداره چون آدم یک شب هم با خیال راحت سر رو بالش نمیذاره بچه دارندو فقط چون تا آخر عمرت باید با عذاب زندگی کنی وحتی به اندازه ی دستشویی رفتن هم نمیتونی بچه رو بذاری پیش باباش