2777
2789
عنوان

نمیدونم در مورد بزرگترین مشکل زندگیم با کی مشورت بکنم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 89 پست
بچه ندارم،کلاس ان ای رو اصلا قبول نداره

ببین من پدرومادرم ۲۰سال بیشتره معتادن ....از من میشنوی اگه بچه نداری جداشو ...ده سال بعد اخرش جدا میشی پس چه بهترحالا جداشی و زندگیت را سامان بدی تا جوونی ....

تنها راه حلش کلاس ان ای ....چون روی مغزشون اثرمیذاره وگرنه نه بستری توبیمارستان و نه کمپ و خونه و محبت و ....اینا هیچ کدوم اثر نداره هیچ کدوووووووم.....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم به خاطر هر اعتیادی نمیتونی بری طلاق بگیری که اعتیادی که واقعا مخل زندگیه و به بنیاد و نهاد خانواده داره آسیب می‌زند از موارد عسرو حرجه

الان که مشکلی از این بابت نیست

ولی از من که دارم هر روز میبینم مشکلات خانوادگی و میشنوی

به خاطر چنین مشکلی زندگیتون تموم نکن...

وکیل استان قم. ۰۹۱۰۰۱۰۴۶۳۵❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بچه ندارم بله میدونم این روزها همش دارم به جدایی فکر میکنم با اینکه همسرم آزارش به یک مورچه هم نمیرس ...

عزیزم شاید ذات و شخصیتشون جوری باشه که اهل آزار رسوندن نباشن اما از تاثیرات اون مواده...من دوران دانشجوییم یکی از اساتیدمون داشت یه پرونده واسمون میگفت یه آقا رو مواد بود (همین شیشه) اومد خونه معلوم نیست چ توهمی داشته دقیقا بنزین زیخت روی دو تا دخترش و خانومش و آتیششون زد...یکی از دخترا نصف بدن و صورتش سوخت اون یکی سوختگیش یه کم کمتر بود و خانومش فوت کرد طفلک. جوونم بود...خدا نیاره واسه هیچ زندگی‌ای اما مراقب خودت باش عزیزم 💖

اگه میشه ترکش بده .مراجع ترک اعتیاد خوبی هست خیلیارو دیدم زیر نظر دکتر و... ترک کردن 

در مرحله دوم اگه مشکلی برات ایجاد نمیکنه و تنها عیبش اعتیاده ادامه بده 🤦🏻‍♀️و کم کم مستقل شو 

اما من شنیدم شیشه توهم زاست و خیلی زندگیارو خواب کرده هرجور شده ترکش بدین و زندگیتو نجات بده 

میترسم بعدش پشیمون بشم ما عاشقانه ازدواج کردیم

پشیمون نمیشی ...توبهش فرصت دادی خودش نخواست ...

ازمن خر بشنو ....من پدرومادرم ۲۰سال درگیر این ماجران ....روز خوش ازدستشون نداریم اگه بابا و مامانم نبودن بی قید و شرط قیدشون را میزدم ولی حیف که تو زندگیم ثبت دائم شدن و نمیشه هیچ جوره جداشد .....نگاه به حالا نکن ده سال بعد باید بیای بگی اوضاعت چطوره ....منم اوایل ک بچه بودیم و زندگی عادی بود میگفتم خب پدرومادرم معتادو مریضن مثل بقیه و موردی نیست ولی نمیدونستم هرسالی ک میگذره چنان مواد ریشه و ذاتشون را تغییر میده که نگو ....

ببین گلم به خاطر هر اعتیادی نمیتونی بری طلاق بگیری که اعتیادی که واقعا مخل زندگیه و به بنیاد و نهاد ...

بله زندگیم مختل شده هرکجا میره دیر میاد خیلی عذاب میکشم

بهتره وقتی ترک میکنه محل زندگیتون رو عوض کنید تا به مواد فروش ها دسترسی نداشته باشه...همه ی شماره تلفن هایی که از دوستای معتادش داره که کمکش کنن برای تهیه ی مواد رو پاک کنید و بلاک کنید...یا اصلا خطش رو عوض کنه...باید وقتی ترک میکنه دسترسیش به مواد رو ازش بگیری

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

همسایمون عین شماس زنه کنار اومده زندگیو اداره میکنه بچه هاش مثل دسته گل همه رو سروسامون داده مرده هم ...

پیک نیک خوبه عزیزم کاش شیشه هم مثل تریاک بود ولی متاسفانه نیس😔

پشیمون نمیشی ...توبهش فرصت دادی خودش نخواست ...ازمن خر بشنو ....من پدرومادرم ۲۰سال درگیر این ماجران ...

بله دقیقا شوهر من با مواد و بدون مواد شخصیتش زمین تا آسمون تغییر میکنه

عزیزم شاید ذات و شخصیتشون جوری باشه که اهل آزار رسوندن نباشن اما از تاثیرات اون مواده...من دوران دان ...

زیاد شنیدم متأسفانه از این پرونده ها همش از تأثیر جنسه خدا لعنت کنه سازندشونو .بعد از اینکه اثرش میره و به حالت عادی برمیگردن انقدرررررررررر پشیمونن ولی دیگه چه فایده....

بله زندگیم مختل شده هرکجا میره دیر میاد خیلی عذاب میکشم

خیلی طولانی اجازه طلاق میدن یا اصلا نمی‌دن در مورد این موضوع شما وکالت در طلاق بگیر ازش 

ولی کنارش سعی کن باز زندگیتون نجات بدی و بچه دار نشی فعلا تا  شاید همه چی درست شد.نشد وکالتتو داری ....

وکیل استان قم. ۰۹۱۰۰۱۰۴۶۳۵❤️❤️❤️❤️❤️❤️