یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ندیدم تاحالا کسی انتخاب رشته داده باشه مشاور و راضی بوده باشه
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
سلام نمیشناسم ولی یه آقایی هست محمدامین پنبه ای ، اسم مرکزشم مستر انسانیه . دوستم پارسال پیشش انتخاب رشته کرد خیلی راضی بود تو ایتا کانال داره
فقط ببین به هرکی میدی به این شفیعی و یعقوبی و ناصح زاده نده الکی تبلیغ میکنن جیبتو خالی کنن ، هرسه تاشون کلاهبردارن میگن با ۷۰۰۰ هزار پزشکی میاری و ...
من متوجه نمیشم مشاور انتخاب رشته دقیقا چه کاری رو انجام میده ؟! برای شما لیست میچینه؟
اره😐کاری که صرفا خود طرف باید بر اساس علاقش بچینه رو میده دست یکی دیگه
اخرشم طرف ی رشته و یه شهری میاره میگه من اینو نمیخوام مشاور برام زده
خداشاهده یکی از دوستام بخاطر همین مشاورا و انتخاب رشتشون مجبور شد بمونه یکسال پشت کنکور
یکی دیگشونم رفت پیام نور
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم