2777
2789

چندوقت پیش سالگرد ازدواجمون بود من براش یه انگشتر سفارش دادم خیلی خوشش اومد،،۲روز پیش خانوادش اومدن خونمون که کاش نمی اومدن،پدرش خیلی انگشتر می‌خره میفروشه بهش گفت اون انگشتر رو تازه خریدی شوهرمم گفت من براش هدیه گرفتم،پدرشوهرمم نه تشکری نه چیزی گفت بده ببینم اونم داد و پدرشم انگشترودید گفت نگینش ضعیفه زود میشکنه،منم ناراحت شدم آخه هدیه ی من بود،شوهرمم زبون نداشت چیزی بگه فقط مادرشوهرم دید گفت قشنگه مبارکه،،،بعد از اینکه مهمونا رفتن بهش گفتم تو چرا هیچی به بابات نگفتی گفت چی میگفتم گفتم میگفتی خیلی هم خوبه دوسش دارم واسه چی ایراد درمیاره برای هدیه ی من،،،برگشته میگه اگه نگینش شکست خب میریم یه نگین میندازیم،،،بدتر عصبیم کرد،،،خلاصه دعوامون بالا گرفت خیلی باهم دعوا میکنیم خیلی توهین میکنه انگشترم ازش گرفتم و ندادم بهش،،،کلی حرف بارم کرد که تو زن خوبی نیستی طلاقت بدم راحت شم خانوادم میان تو بدت میاد و رفته از دم پنجره بیرون رو میبینه میگه اینم زنه دیکه خوش به حال شوهرش داره میره خونش،،،خلاصه به حدی بهمم ریخته که ۲روزه خواب و خوراک ندارم دیروز اومده عذر خواهی کرده کلی بوسم کرد ولی حالم بهم میخوره ازش دیگه نمیتونم ببخشمش خیلی حرفای بدی زد خصوصا وقتی از دم پنجره اون خانم رو دید زد و سرم زد،،،همیشه مقایسه میکنه ولی این بار بدجور خوردم کرد...توروخدا راهنماییم کنید هرچی میگم طلاق بگیریم میگه به خاطر بچه نمیشه خیلی ظلم کرده بهم توی زندگی ولی خودش فکرمیکنه خیلی خوبه،،،به خدا ۷ساله کارم گریه زاریه و اون فکرمیکنه خیلی مرد خوبیه و من خودم مشکل دارم...

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

من خیلی از زندگیت خبر ندارم

ولی انقد چشمت به دهن اونا نباشه

خدا شاهده مادر همسرم خالمه

تو این 15ساله یکبار نگفته مبارک باشه قشنگه

ما از ترس اونا هرچی مخریم قائم میکنیم بیخیال

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایاااا 

اون چجوری جلوی حرف باباشو بگیره؟ 

مادرشوهرم که اینطور ک گفتی زن خوبیه

تازه مردا این چیزا حالیشون نیس 

تورو خدا اگه مشکلت اینه که نمیدونم چن سالته ولی خیلی روی اعصابی 

ناراحت نشو، یکم بشین فکر کن 

اگه سر این‌چیزها بخوای طلاق بگیری باید بری توی غار زندگی کنی 

راست میگه خودت مشکل داری. چرا مشکلاتت با بقیه رو میکوبی تو سر شوهرت؟ یکی یه حرفی زد تو ناراحت شدی پس ...

باباش بود هدیه ی اون بود اتفاقا اون باید جواب میداد تا به منم نشون بده هدیه ی من براش ارزشمنده

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

یکم زیادی حساس شدی سر حرف پدر شوهرت. برا اینک انقد بحث پیش نیاد، باید از کنار یه سری حرفا و حرکتا بگذری. 

قرار نیس ادم دهن همه رو کنترل کنه

یا انتظار داشته باشه همسرش همش جواب پدر مادرشو بده

میتونستی بعد رفتن مهمونا هیچی ب همسرت نگی. تموم میشد قضیه. انقد نگاهتو بزرگ کن ک حرف دیگران مهم نباشه. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

دعواتون بی دلیل بود.

پدرشوهرت یه حرفی زد تو ناراحت شدی، سر شوهرت خالی میکنی معلومه که میگه تو زن خوبی نیستی، شوهرت هدیه تو رو دوست داشت تموم شد رفت از بقیه انتظار نداشته باش بیان بگم وای مرسی چقدر زحمت کشیدی

بحث بچه گانه ايي 

خب شما نگين شناس نبوديد كه 

پدر شوهرت گفته كه بگه به شما توهين نكرده خاسته بگه مردم نگين ضعيف رو جا قوي جا ميزنن و همسرتم گفته اشكال نداره هر وقت شكست ميبره عوض ميكنه 

خيلي بي خودي دعوا رو شروع كردي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

عزیزم واقعا حجم زیادیش تقصیر خودته

چرا ابنیدر ساده بازی در نیاری و به جزییات توجه میکنی؟ 

شما انگشتر خریدی دستت درد نونه انگشتر دو تومنی هم نگنیش ضعیفه طبیعیه،  انگشتر شناسنامه دار چند صد میلیونی نبوده که 

حالا شوهرتم پیزی نگبته گفت شکست عوض میکنی شما چرا کش میدی که دلخوری پیش بیاد؟ 

ولش کننن

تازه طلاااق؟  وقتی بحث زیاد دارید یعنی جفتتون باید اخلاقتونو چک کنید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
باباش بود هدیه ی اون بود اتفاقا اون باید جواب میداد تا به منم نشون بده هدیه ی من براش ارزشمنده

اتفاقا چون باباش بود حتما به اون برنخورده که چیزی نگفته. فکر کرده پدره از رو دلسوزی یه چیزی گفت. به شما برخورده ساکت موندی بعد اومدی با شوهرت دعوا؟ منطقیه این کار؟ 

چی بگم،حق داری،پدرش نمیدونه با یه حرف آتیش کشیده به زندگی پسرش،پسرش هم اونقدر نمی‌فهمه که حتی لازم نبود جواب پدرش رو بده،فقط کافی بود بعد از اینکه اونا رفتن بهت بگه پدرم که نمیدونه این انگشتر چقدر برام با ارزشه....

می‌دونی اکثر مردا قدرت بیان ندارن،یه حرفی هم میزنن بدتر میکنن

ببین باید فقط با آرامش حرفتو بهش بزنی،با تندی نمیفهمه،بدتر میکنه،میخوای تشنج بین شما بخوابه،همه چیو با آرامش تذکر بده