2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم یه راه حل بدید تمومش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 41 پست
مقایسه بده فحش بده کتک کاری بده کسی توجیه نمیکنه این رفتار ها رو ولی چرا باید آدم جوری رفتار کنه که ...

به خدا من دنبال بحث نیستم ولی اون هدیه خیلی برام مهم بود حالا من از اون گذشت میکردم ولی بعدش توهینایی که کرد خیلی عذابم میده همیشه وقتی ناراحت میشم به جای نازکشی با توهین و مقایسه جوابمو میده فکرمیکنه یه زن حق ناراحتی نداره فکرمیکنه زنای دیگه ناراحت نمیشن

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

مقصر خودت هستی یه خیلی بحثت الکی بوده فک کنن زیادی برای چیزای الکی بحث راه میندازی  یه عمرزندگی هست خاله بازی نیست که بعد هر که بره پی کارش،مردا از کش دادن زیادی حرف بدشون میاد یه جیزی گفته که ول کنی دست هز سرش برداری.زندگی خودت بچت تلخ نکن

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از چیزی ناراحت هستی فقط یه بار بگد و تمومش کن اون خودش بهش فک میکنه ولی وقتی چند بار بگی عصبانی میشه و کلا یلدش نیره وحق به خودش و خونوادش میده من وقتی از مادرش یا جاری میخوام چیزی بگم فقط یه بار میگم و میرم مثلا تو اشپز خونه وقتی از دور نگاش میکنم میبینم داره فک میکنه بعد حق به من میده

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
مقصر خودت هستی یه خیلی بحثت الکی بوده فک کنن زیادی برای چیزای الکی بحث راه میندازی یه عمرزندگی هست ...

اونقدر خوردم کردن هم خودش هم خانوادش که دیگه نمیتونم گذشت کنم میدونم بچمم خیلی اذیت میشه من کریه میکنم میاد میگه گریه نکن مامان ولی چطوری فراموش کنم همسرم خیلی بهم بدی کرده خیلی جاها تنهام گذاشته بعدشم با خرید یه تیکه طلا ۲تا لباس فکر کرده فراموش میشه به خدا من توقعی نداشتم جز احترام

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
به خدا من دنبال بحث نیستم ولی اون هدیه خیلی برام مهم بود حالا من از اون گذشت میکردم ولی بعدش توهینای ...

باشه عزیز دلم بیا بگیم اخلاق شوهرت اینه که نازکشی به موقع بلد نیست جوری که خودت تعریف کردی اول توهین میکنه بعد که ناراحت شدی میاد نازکشی 

که بنظرم همین نشون میده نازکشیدن بلده یکم اوضاع رو‌کنترل کنی بدون توهین بره آروم بشه بعد میاد نازتو بکشه

ولی میخام بگم تا حالا نشستی فکر کنی اخلاق این آقا اینه پس من باید چه کارهایی رو بکنم چه کارهایی رو نه؟ یا وقتی اروم و خوشحالیم مودبانه و مظلومانه درخواستام رو بهش بگم؟ 

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

وقتی از چیزی ناراحت هستی فقط یه بار بگد و تمومش کن اون خودش بهش فک میکنه ولی وقتی چند بار بگی عصبانی ...

حتما همسر تو شعور داره همسر من بیشعوره یا یه بار گفتن که اصلا متوجه نمیشه صدبار میپرسه یعنی چی اصلا هوش بالایی نداره

سر جریان انگشتره خودت مقصری حالا باباش یه چیزی گفته 

همین حرص های الکی که خانما به شوهرشون میدن دلیل خیلی از طلاق ها هست 

من اگه یک ساعت تو خونه پیش خانمم باشم محاله یه بحثی پیش نکشه و حرصم بده فکر کنم کلا خوششون میاد طرفشونو حرص بدن 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
باشه عزیز دلم بیا بگیم اخلاق شوهرت اینه که نازکشی به موقع بلد نیست جوری که خودت تعریف کردی اول توهین ...

خیلی جاها درست رفتار کردم بازم نتیجش توهین بوده اصلا تا من زبون باز میکنم به شکایت میگه باز شروع کردی نه محترمانه نه آروم نه با کریه من نمیتونم اصلا شکایتی داشته باشم فقط میگه خوشحال باش همیشه 

سر جریان انگشتره خودت مقصری حالا باباش یه چیزی گفته همین حرص های الکی که خانما به شوهرشون میدن دلیل ...

حتما خانومتونم چیزای زیادی توی زندگیتون عذابش میده که شما نتونستید جبرانش کنید 

حتما خانومتونم چیزای زیادی توی زندگیتون عذابش میده که شما نتونستید جبرانش کنید

من خدایی چیزی برا زن و بچم کم نزاشتم دو سال پیش همه داراییمو جمع کردم خونه خریدم کردم به نام خانمم  

البته اونم مهریشو بخشید ولی حرص زیاد میده در مورد چیزای الکی 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را