2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم یه راه حل بدید تمومش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 41 پست
برا یک انگشتر زندگیت را خراب نکن طلاق نگیر لطفا

به خاطر انگشتر نیست به خاطر حرفایی هست که بهم میگه به خاطر توهینه 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ترخدا این که مشکل نیست بشین زندگیت بکن هیچ وقت از مردا بد خانوادش نگین وقتی هم میخوای گله کنی موقعیت خوب یه جوری بگو مثلا من خیلی گشتم انگشتر خوب برات پیدا کردم بابا اونجوری گفت ناراحت شدم اخه توهم چیزی نگفتی نه که با حالت تدافعی بگی این موجودات کلا مدلشون از حالت تدافعی حرف زدن و سریع پشت خانوادشون غر زدن هار میشن خخ

کار به اینکه شوهرت خوبه یا بد ندارم ولی اصلا رفتار خودت درست نیست پدرشوهرت اومده خونت سر یه هدیه که خریدی با شوهرت بخاطر رفتار اونا جار و‌جنجال کردی توقع داری اینجوری میکنی فکر کنه چقدر خوشبخته کنارت؟ تو اگه از خانوادش متنفرم باشی حق نداری بهش بروز بدی چون خانوادش هستن تنها کسی که باید برات مهم باشه خود همسرته و بخاطر همسرت باید احترام خانوادش رو نگه داری پشتشون حرف نزنی یکاری نکنی فکر کنه بین تو و خانوادش گیر کرده اوج بی سیاستیه که شوهرتو تو وضعی بزاری که جلوی تو از خانوادش طرفداری کنه 

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

اگر همینی باشه ک تعریف کردی، ب نظر من عزیزم خودت مقصری 

تا شروع دعوا، اینکه چجوری تو دعوا برخورد کردین، کاری ندارم ولی هم شما موضوعو بزرگ کردی هم بد بیانش کردی، بعد اینکه کی هدیه رو پس میگیره چ حرکت چیپیه اخه😐

... 🤍🦋
فقط ب گفته خوش ب حال شوهر اون خانم ک میره خونش؟؟ حرف خیلی بدی نیست ولی هیزی بده

مقایسه حرف بدی نیست یعنی خوبه چشمش به دیگرون باشه به زنای دیگه نگاه کنه

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
مقایسه حرف بدی نیست یعنی خوبه چشمش به دیگرون باشه به زنای دیگه نگاه کنه

مقایسه بده فحش بده کتک کاری بده کسی توجیه نمیکنه این رفتار ها رو ولی چرا باید آدم جوری رفتار کنه که طرف مقابل در جوابش این رفتار بد رو نشون بده 

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

به خاطر بچت یه کم صبور باش و حرف را کش نده ، وقتی پیر تر بشی می بینی چقدر این جور بحثا مسخره بوده.

به نظرم این رفتار شما ، تحملش برای هر کسی سخته.

همیشه تمرکز روی مسائل مهم زندگی داشته باش وگرنه شکست میخوری توی زندگی. 

الکی. الکی. دنبال شری🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم