چندوقت پیش سالگرد ازدواجمون بود من براش یه انگشتر سفارش دادم خیلی خوشش اومد،،۲روز پیش خانوادش اومدن خونمون که کاش نمی اومدن،پدرش خیلی انگشتر میخره میفروشه بهش گفت اون انگشتر رو تازه خریدی شوهرمم گفت من براش هدیه گرفتم،پدرشوهرمم نه تشکری نه چیزی گفت بده ببینم اونم داد و پدرشم انگشترودید گفت نگینش ضعیفه زود میشکنه،منم ناراحت شدم آخه هدیه ی من بود،شوهرمم زبون نداشت چیزی بگه فقط مادرشوهرم دید گفت قشنگه مبارکه،،،بعد از اینکه مهمونا رفتن بهش گفتم تو چرا هیچی به بابات نگفتی گفت چی میگفتم گفتم میگفتی خیلی هم خوبه دوسش دارم واسه چی ایراد درمیاره برای هدیه ی من،،،برگشته میگه اگه نگینش شکست خب میریم یه نگین میندازیم،،،بدتر عصبیم کرد،،،خلاصه دعوامون بالا گرفت خیلی باهم دعوا میکنیم خیلی توهین میکنه انگشترم ازش گرفتم و ندادم بهش،،،کلی حرف بارم کرد که تو زن خوبی نیستی طلاقت بدم راحت شم خانوادم میان تو بدت میاد و رفته از دم پنجره بیرون رو میبینه میگه اینم زنه دیکه خوش به حال شوهرش داره میره خونش،،،خلاصه به حدی بهمم ریخته که ۲روزه خواب و خوراک ندارم دیروز اومده عذر خواهی کرده کلی بوسم کرد ولی حالم بهم میخوره ازش دیگه نمیتونم ببخشمش خیلی حرفای بدی زد خصوصا وقتی از دم پنجره اون خانم رو دید زد و سرم زد،،،همیشه مقایسه میکنه ولی این بار بدجور خوردم کرد...توروخدا راهنماییم کنید هرچی میگم طلاق بگیریم میگه به خاطر بچه نمیشه خیلی ظلم کرده بهم توی زندگی ولی خودش فکرمیکنه خیلی خوبه،،،به خدا ۷ساله کارم گریه زاریه و اون فکرمیکنه خیلی مرد خوبیه و من خودم مشکل دارم...
برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
وای ترخدا این که مشکل نیست بشین زندگیت بکن هیچ وقت از مردا بد خانوادش نگین وقتی هم میخوای گله کنی موقعیت خوب یه جوری بگو مثلا من خیلی گشتم انگشتر خوب برات پیدا کردم بابا اونجوری گفت ناراحت شدم اخه توهم چیزی نگفتی نه که با حالت تدافعی بگی این موجودات کلا مدلشون از حالت تدافعی حرف زدن و سریع پشت خانوادشون غر زدن هار میشن خخ
کار به اینکه شوهرت خوبه یا بد ندارم ولی اصلا رفتار خودت درست نیست پدرشوهرت اومده خونت سر یه هدیه که خریدی با شوهرت بخاطر رفتار اونا جار وجنجال کردی توقع داری اینجوری میکنی فکر کنه چقدر خوشبخته کنارت؟ تو اگه از خانوادش متنفرم باشی حق نداری بهش بروز بدی چون خانوادش هستن تنها کسی که باید برات مهم باشه خود همسرته و بخاطر همسرت باید احترام خانوادش رو نگه داری پشتشون حرف نزنی یکاری نکنی فکر کنه بین تو و خانوادش گیر کرده اوج بی سیاستیه که شوهرتو تو وضعی بزاری که جلوی تو از خانوادش طرفداری کنه
تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴
اگر همینی باشه ک تعریف کردی، ب نظر من عزیزم خودت مقصری
تا شروع دعوا، اینکه چجوری تو دعوا برخورد کردین، کاری ندارم ولی هم شما موضوعو بزرگ کردی هم بد بیانش کردی، بعد اینکه کی هدیه رو پس میگیره چ حرکت چیپیه اخه😐