2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست
گفته عزیزم گفته از خودمون که درنمیاریم

خب چرا ب کیمیا گیر ندادید؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بااااابااااا پزشکی یه توانایی میخواد ورزش یه چیز دیگه اینا اصن ربطی به هم ندارن

میدونم ولی توانایی بچه ها چجور سنجش میشه باکنکور و زجر دادنشون ؟ اتفاقا کنکور اصلااا روش جالبی برا رفتن ب رشته های تاپ نیست خیلیا هستن تو روستا انقدررر استعداد دارن ولی خب متاسفانه سیستم ما احمق پرورِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی توانایی بچه ها چجور سنجش میشه باکنکور و زجر دادنشون ؟ اتفاقا کنکور اصلااا روش جالبی برا ر ...

ما درباره خوب و بد کنکور حرف نمیزنیم فقط میگیم کنکور هر چی باشه یه رقابت علمیه و قطعا کسی که توش قبول میشه از یه قهرمان ورزشی صلاحیت بیشتری داره

کیمیا گفت دوست دارم فیزیوتراپی بخونم و میخوام کمکم کنن نه اینکه بگه من فقط دانشگاه تهران بدون کنکور ...

خب نداری پس اونم همینو گفت گفت علاقه دارم و کمکم( سهمیه) کنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعا نمی فهمم علت این همه واکنشوهر سال این همه تقلب میشه این همه ادم با سهمیه وارد دانشگاه میشن اون ...

والا ما نسبت به همه چی واکنش نشون دادیم به اینم واکنش نشون میدیم اینو باید به کسایی بگین که نفس کشیدنشونم سیاسیه بعد حالا واسه این موضوع کاملا آشکار هیچی نمیگن

اتفاقا ربط داره عزیزم اوناهم امثال اینن من ک نگفتم شما دفاع کردی؟ اونا رهاشدن بنظرم اونقدر ک تاپیک ز ...

اول اینکه هر سال سر این موضوع داره اعتراض میشه دوما اینکه فک کنم شما خودتون درباره درس و کنکور و اینا اطلاعی ندارین که انقدر راحت حرف میزنین سوما همونطور که به اون کاربرم گفتم تو این موضوع منفعتی برای شما نیست و گرنه امثال شما ها که سعی میکنین از موضوع اصلی الان فرار کنین همونایی هستین که سر کوچیک ترین مسئله تو این مملکت شروع میکنین علیه دولت بودن حالا نمیدونم چتونه که دارین پشت مارو خالی میکنین ، اینایی که دارن کنکور میدن جوون این مملکت نیستن ، حالا اگه یسری شبکه های اونور آبی گفته بودن الان ادعاشون گوش فلک رو کر میکرد و ما میشدیم مظلوم ولی الان دارین تفره میرین

گیرم که رفت اصلا 

وقتی آه یه مادری که پرپر شدن بچشو تو بازه کنکوری بودنش دید، گریه‌های از سر اضطربش، نامیدیش، ترسش رو دید، دست خالی پدری که برای هزارتومن هزارتومن جمع شدن پول کتاب کار بچشو دید، خوده شدن حق بچشو شدید

دنبالش باشه یک عمر

چه فایده؟ 

اول اینکه هر سال سر این موضوع داره اعتراض میشه دوما اینکه فک کنم شما خودتون درباره درس و کنکور و این ...

عزیزم من قاضیم قطعا بهتراز تو سواد دارم از سیستم و نظام اموزشی شبکه های اون ور ابی انقدر کوته بین نباش توروخدا فردا بزرگ‌میشی برات مشکل پیش میاد دوما من خودم سرسهمیه ها تو همین ازمون قضاوت مشکل داشتم چون همیشه اولویت اونابودن اعتراض هرساله هم راه ب جایی نبرده ی تفر نمیتونع حق چندین کنکوری رو بخوره ...مودباته حرف زدن اصل اول بخث کردنِ سرلوحه زندگیت قرارش بده ریپ هم نزن نمیخونم موفق باشی 🤍

عزیزم من قاضیم قطعا بهتراز تو سواد دارم از سیستم و نظام اموزشی شبکه های اون ور ابی انقدر کوته بین نب ...

قاضی زن؟ اگه هم قاضی بودین واقعا باید به حال اون بدبختایی که پروندشون زیر دست شما بود گریه کرد وقتی حق به این آشکاری رو نادیده میگیرین دیگه چه برسه بقیه ضمنا اگه نمیخواین بحث کنین و فقط یه چیزی بگین برین پس وارد تاپیک نشین و اظهار نظر نکنین 

بق گفته همکلاسیاش باباش به زور و نامه نمره ۶ ۷ ایشون رو تبدیل به ۱۸ ۱۹ کرده همه اینا به کنار کسایی که پزشکی قبول میشن هم چندین سال وقت میذارن و تلاش میکنن تازه شاید قبول شن و وظیفه همست که نسبت به این بی عدالتی اعتراض کنن تا هر کی از هر جا تونست نخواد از نردبان بی عدالتی با رانت بالا بره.عزیزایی هم که میگن قانونه در صورتی قانونه که کنکور داده باشه و ۸۰ درصد نمره قبولی عادی رشته و دانشگاهی که میخوادو آورده باشه اما ایشون حتی کنکور نداده. اگه ادعای درس خوب داره که قطعا نداره کنکور میداد و یه پیراپزشکی شهر دور قبول میشد اما نداده چون پایه درسی وجود نداره و ایشون خودش انتخاب کرده که ورزش کنه به جای درس خوندن و کسایی که چند سال پشت کنکور می‌مونن تا رشته و دانشگاه مورد علاقشونو قبول شن شرایط خیلی دشوارتری رو میگذرونن.شرم بر مبینا نعمت زاده با این رفتار غیر ورزشی و وقیح

واقعا نمی فهمم علت این همه واکنشوهر سال این همه تقلب میشه این همه ادم با سهمیه وارد دانشگاه میشن اون ...

چون همع بی تربیت و پرو مثل این خانم نیستن، اونا دیگه میکروفون دستشون نبوده جلوی همه مردم پز بدن و زبون درازی کنن.

جوابت و گرفتی یا بازم توضیح بدم. 

ازین کارزار هم حمایت کنید تا جلوگیری بشه درسته اگه صندلی دانشگاه نتونه بخره چیزهای دیگری که مردم ایران به خاطر فقر بهش نمیرسن رو میرسه

https://www.karzar.net/152293

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند