2777
2789
عنوان

رفاقت و دوستی یعنی چی اصلا

291 بازدید | 25 پست

احساس میکنم آدمایی که به عنوان دوست میان تو زندگیم اون برای مدتی اصلا دوست نیستن بعد نمیدونم چرا جدیدا به این فکر میکنم که من رفتارم جوریه که طرف یا میگه اوه فلانی؟ بیخیال بعدا هم هست یا اوه فلانی؟ وللش مهم نیست یا هزار تا چیز دیگه 

من کمتر از یه ماه پیش به یکی از دوستام فرصت رفاقت دوباره دادم 

ام از همون شب مثل چی پشیمونم 

به نظرم نمیشههههههههههه 

خیلی ادا میاد و من این چیزا رو به خوبی میفهمم 

مثلا دو ساعت دیگه جواب پیام بده 

زنگ بزنم جواب نده 

من حالم از این رابطه ها و آدم ها بهم میخوره 

پسسسس تصمیم گرفتم به کمرنگ ترین حد ممکن برسونم رابطه مو 

دلم پره 

خیلی دلم پره امروز 

نمیدونم چرا

ولی دلم میخواد جلو یکی بشینم انقدر غر بزنم تخلیه بشم 

انقدر حرف بزنم تا دیگه حرفی نمونه و اونم فقط گوش داشته باشه و موقعی از زبونش استفاده کنه که درست و به جا جانب داری کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم درستی گرفتی

ببین خیلی فکر میکنممممم که اصلا شاید من آدم حساسیم با توجه به چیزای دیگه 

ولی رفتارای اونم رومخمهههههه 

ببین به این مگه میشه گفت رفاقت 

ما دیشب قرار گذاشتیم امروز بریم بیرون 

من یک ظهر پاشدم دیدم نه زنگی نه پیامی از یه طرف دیگه عصبی شدم حس بیرون رفتن پرید پیام دادم امروز کنسله 

ساعت ۷ جواب داد اوکیه 

یه ساعت قبلشم استوری بیرون رفتن با اون یکی دوستش و گذاشته بود 

اصلا اینجوری نیستم که دوستم فقط باید با من دوست باشه 

ولی هرطور حساب میکنم امکان نداره اون پیام و ندیده باشه

🙇‍♀️💁‍♀️بگو

وای ببین من دوستی ندارم 

جدی میگم 

آدمای دورم ادایین و من متنفرم از اینجور رفتارا

دلم میخواد با این دختره کات کنم دوباره 

نظرته از سفر اومدم یا قبل سفر باهاش برم بیرون حرف بزنم اگه همچنان به رفتارش ادامه داد یا انکار کرد کات کنم؟؟؟؟

وای ببین من دوستی ندارم جدی میگم آدمای دورم ادایین و من متنفرم از اینجور رفتارادلم میخواد با این دخت ...

نیاز نیست مستقیم بهش بگی عزیزم.فاصله رو یواش یواش کم کن و بهانه بیار.اونم آدمه.شاید ادا نباشه و اخلاقش همین باشه.تو ذوققش میخوره،اونم مثل تو به همه بدبین میشه

اگه حریمتو تو دوستی بدونی،با همه میتونی دوست بشی.چه خوبش،و چه بدش

ببین خیلی فکر میکنممممم که اصلا شاید من آدم حساسیم با توجه به چیزای دیگه ولی رفتارای اونم رومخمههههه ...

بعضیا ارزش رفاقت و وقت گذاشتنو ندارن

پس تنهایی خیلی بهتره تا با همچین آدمی باشی

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
به نظرت دوری و دوستی خوبه؟ این بهتر نیست؟

متاسفانه خیر.آدم نیاز به دوست و همدم داره.

برای یاد گرفتن و یاد دادن

ما حیوون نیستیم که یه چیزایی رو غریزی بلد باشیم و کافی باشه.دوست پیدا کردنو یاد بگیر و دوست شناختنو بیشتر یاد بگیر.رفتار با آدمای مختلف رو به عنوان یه هنر یاد بگیر

هر روزی که میگذره انگار اولین روز زندگیته

متاسفانه خیر.آدم نیاز به دوست و همدم داره.برای یاد گرفتن و یاد دادنما حیوون نیستیم که یه چیزایی رو غ ...

کاملا باهات موافقم ولی وقتی طرف داره ادا میاد و خودش و میگیره و حسودی میکنه چی کار باید کنم؟