2777
2789
والا بیشتر من بهش عشق میورزیدم

همچی نرمالش خوبه 

محبت زیاد یاعث گریزون شدن طرف میشه بعد مدتی

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

سلام گیر دادن زیاد اقا شکاک بودنشاعتماد به نفس پایین دختر بی محلی بی توجهییهو غیب شدن اقا به مراتبشک ...

دختره اعتماد بنفس پایینی داشت و شکاک بود 

و همش هم می‌گفت تو عاشق چیه من شدی 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلشو میپرسیدی ازش

می‌گفت بابام برای راه دور می‌دونم مخالفت می‌کنه و ازش هم میترسید 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

از این ادما میان و میرن نباید انقد وابسته باشی. سعی کن فراموش کنی سرتو با چیزای دیگ گرم کن سنتو نگفت ...

نه آخه من بیشتر نگران خودشم چون افسردگی داشت میترسم بلایی سر خودش بیاره 30

من هم دوستش دارمهم خیانت نکردمپس چرا سرد شده؟ ینی با یکی دیگس؟

آره احتمالا سرش جای دیگه گرمه 

خب اینجوری که خاستگاری نمیکنن.. یه درصد فکر کن واقعا به پدرش نشون داده و اون الان محدودش کرده و دوست ...

گفتم بهش شماره پدرتو بده صحبت کنم 

دختره اعتماد بنفس پایینی داشت و شکاک بود و همش هم می‌گفت تو عاشق چیه من شدی

دلیلش همینه و تمام اگر هم ازدواج میکردید باید میبردینش پیش مشاور 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
هیچکاری نمیکنه نگران نباش اگ خیلی عاشقشی برو رو در رو باهاش حرف بزن و حضوری خواستگاری کن

خب نمیزاره آخه حتی شمازشم بهم نداد همش آی دی میداد